• Kwaliteit
 • 25 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact
 • Vakkundige verwerking
 • Service

Crema Marfil

Het Spaanse marmer met warm wow-effect

Crema Marfil is een bijzondere Spaanse marmersoort die ware klasse in uw woning toevoegt. Eenvoudig te combineren met welke woonstijl dan ook en stijlvol op maat te maken voor unieke waskommen, wastafels en vensterbanken. Wilt u ook uw huis exclusief in sfeer verhogen met? Wij vertellen u graag meer over de achtergrond, voordelen, kwaliteit, afwerkingen en prijzen van deze warme steensoort. Komt u daarna ook de verrassende mogelijkheden van dit unieke marmer in onze showroom ontdekken?

Maak een afspraak
{"autoplay":"false","autoplay_speed":3000,"speed":300,"arrows":"true","dots":"true"}

Crema Marfil: wat voor steen is het?

Crema Marfil is een gele / beige marmersoort uit Spanje met een rijke en luxe uitstraling. De warme tint, egale structuur en rustige adering maken de kalksteen geschikt voor zowel een modern als klassiek interieur. Crema Marfil marmer geeft uw vloer een elegante, tijdloze en bijzondere uitstraling.

De typische kenmerken van Crema Marfil

Crema Marfil is geen gemakkelijk materiaal. Zo is het niet vorstbestendig waardoor het niet geschikt is voor buiten, maar ook is het materiaal erg zuurgevoelig. Natte ruimtes met Crema Marfil bekleden kan bijvoorbeeld weer wel. Het is daarom van groot belang om het juiste materiaal voor uw wensen te kiezen. Een toegewijde leverancier biedt verschillende selecties in verschillende prijsklassen aan.

De kwaliteit van onze Crema Marfil marmer

Door het brede aanbod van tegels in verschillende selecties, formaten en afwerkingen en onze ervaring in uiteenlopend standaard- en maatwerk durven wij ons gerust een specialist te noemen. Daarnaast is onze leverancier van Crema Marfil zelf eigenaar van de groeve. Hierdoor zijn wij in staat exact die kwaliteit te leveren die wij met u uitgezocht hebben. Door het ultramoderne machinepark kunnen wij bovendien Crema Marfil tegels leveren van maar liefst 120x60x1cm! Tegels die uw kamer beslist een ongekend luxe uitstraling geven!

Crema Marfil…. Dit zijn de voordelen

 • Het is een decoratieve steensoort met een luxe, warme uitstraling
 • Verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten en prijsklassen
 • Uitstekend te combineren met andere materialen en woonstijlen
 • Materiaal dat geschikt is voor maatwerk en uiteenlopende toepassingen en afwerkingen
 • Uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding dankzij de eigen groeve
 • Uniek en exclusief omdat geen twee stenen hetzelfde zijn
 • Bijzonder duurzaam en slijtvast

Crema Marfil gezoet of Crema Marfil gepolijst?

Onze Crema Marfil vloeren zijn te verkrijgen in een gepolijste of gezoete uitvoering. Ga bijvoorbeeld voor de gepolijste afwerking om de steen diepte te geven en de adering en kleur daarmee optimaal tot leven te brengen. Wilt u liever een matte crème uitstraling die lichter oogt dan de gepolijste variant? Dan is een gezoete vloer voor u de best passende keuze. Enige om rekening mee te houden is dat op druk belopen stukken van een gepolijste vloer loopsporen kunnen ontstaan. De steen krijgt hier een wat matte uitstraling. Dit kan echter altijd weer hersteld worden. Met een gezoete vloer zal dit minder snel gebeuren.

Crema Marfil prijs:

 • Crema Marfil Classico – 40x40x2 cm – € 63,- per m² incl. btw
 • Crema Marfil Classico – banen 40×2 cm – € 63,- per m² incl. btw
 • Crema Marfil Classico – 60x60x2 cm – € 79,- per m² incl. btw
 • Crema Marfil Luxury – 40x40x2 cm – € 89,- per m² incl. btw
 • Crema Marfil Luxury – banen 40×2 cm – € 89,- per m² incl. btw
 • Crema Marfil Luxury – 60x60x2 cm – € 103,- per m² incl. btw

Crema Marfil: hoe te onderhouden?

U heeft eindelijk die schitterende Crema Marfil vloer of maatwerk in huis…. Dan wilt u natuurlijk dat deze zo lang mogelijk mooi blijft! Daarom adviseren wij u deze grondig te reinigen en éénmalig te impregneren met HMK S234. Het beste kunt u laten doen door een gespecialiseerd bedrijf dat exact weet hoe ze met het materiaal om moet gaan. Als jarenlang ervaren natuursteenleverancier en -verwerker kunnen wij dit uiteraard deskundig voor u verzorgen. Na het leggen, schoonmaken en impregneren kunt u de vloer wekelijks dweilen met dweilzeep HMK P324 aangelengd met lauw water.

Verwerking van Belgisch hardsteen:

Het leggen van Crema Marfil vloeren is echt specialistenwerk. Net als andere natuursteensoorten is het een natuurproduct dat om de juiste bewerking en behandeling vraagt. Dikteverschillen tussen de tegels, de juiste lijmsoorten en de bepaling waar welke steen het beste tot zijn recht komt…. het is allemaal van invloed op het eindresultaat. Werken met natuursteen luistert erg nauw en eigenlijk is iedere vervaardiging een stukje maatwerk. En zeg nu zelf….. dat wilt u toch ook het liefste aan een vakkundige professional overlaten?

Gecharmeerd van de rijke warmte van Crema Marfil?

Onze betrokken vakmensen zijn al jarenlang gespecialiseerd in het leggen van natuurstenen vloeren en het vervaardigen van maatwerk < doorlink naar pagina maatwerk > met Crema Marfil. Met onze grondige kennis, persoonlijke aandacht, onovertroffen service en ruime ervaring begeleiden wij u graag op uw zoektocht naar de voor u juiste keuze. In onze showroom krijgt u een perfect beeld van alle mogelijkheden van dit populaire materiaal. Hier vindt u een ongeëvenaard aanbod van tegels in verschillende selecties, formaten en afwerkingen en maatwerkvoorbeelden. Uw persoonlijke bezoek aan de grootste natuursteenshowroom in de Bollenstreek plannen? Wij nodigen u uit om een afspraak te maken!