• 30 jaar ervaring
 • Vakkundige installatie
 • Persoonlijk contact
 • Uitstekende service
 • 400 m2 showroom

Bourgondische dallen

Kies voor bourgondische dallen

Wilt u Bourgondische dallen kopen om daarmee die mooie, exclusieve, rijke en warme sfeer in huis te halen? Breng dan een bezoekje aan de ruime showroom van Stone Visions. Wij verkopen een groot assortiment van deze unieke en authentieke steensoort. Laat ons u vrijblijvend inspireren over de vele mogelijkheden die deze natuursteensoort biedt. Wij zijn namelijk graag uw complete en allround partner op het gebied van natuursteen. U kunt bij ons terecht voor de levering, de verwerking en de plaatsing van uw gewenste, maatwerk vloer. Uiteraard zijn al onze producten van hoogstaande kwaliteit. Bent u de volgende die straks geniet van de bijzonder stijlvolle uitstraling van een Bourgondische dallen vloer?

Wat zijn Bourgondische dallen precies?

Bourgondische dallen is de verzamelnaam voor een Franse kalksteensoort. Deze natuursteen komt oorspronkelijk uit de wereldberoemde Bourgogne streek. De steensoort staat ook wel bekend onder de namen pierre de burgundy, pierre de bourgogne of Franse witsteen. Deze tijdloze steen draagt enorm veel luxe, sfeer en exclusiviteit uit. Het is dan ook niet zo vreemd dat deze stenen eeuwen geleden al volop werden toegepast in Frankrijk. Zo werden de vele kerken, kloosters en kastelen die Frankrijk rijk was en is, voorzien van deze prachtige vloeren. Groot voordeel voor u, is dat u tegenwoordig ook uiterst eenvoudig de mooiste Bourgondische dallen kunt kopen. Namelijk bij Stone Visions. Breng een bezoekje aan onze ruime showroom. Dan ontdekt u meteen alle stijlen en mogelijkheden.

Bourgondische dallen

Ontdek de mogelijkheden met Bourgondische dallen
Bourgondische dallen staan bekend als een meer exclusieve natuursteensoort. Bij ons kunt u Bourgondische dallen kopen in diverse kleurschakeringen en afwerkingen. In onze showroom laten wij deze allemaal graag aan u zien. De varianten verschillen van verouderd, met een landelijke doorleefde uitstraling, tot strak, met een moderne uitstraling. U begrijpt hieruit al dat Bourgondische dallen uitermate geschikt zijn voor elk soort interieur. Waar u ook een vloer plaatst van deze natuursteen, uw inrichting krijgt in één keer in een warme, luxe en stijlvolle make-over. Wat ook erg bijzonder is, is dat Bourgondische dallen door de jaren heen alleen maar mooier worden. Waar andere vloeren na een aantal jaren van gebruik niet meer zo mooi ogen, beginnen de kleuren en de kenmerken van deze natuursteen juist nog beter tot uiting te komen.

Profiteer van de voordelen van Bourgondische dallen

Als u besluit Bourgondische dallen te kopen, dan profiteert u straks van vele voordelen. Wij sommen ze graag al even voor u op. Deze natuursteensoort:

 • Heeft een exclusieve, luxe en rijke uitstraling
 • Past bij ieder type interieur en bij elke woonstijl
 • Is authentiek met een rijke historie en eigen verhaal
 • Heeft een lange levensduur en is goed te onderhouden
 • Beschikt over een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding
 • Zal alleen maar mooier worden naarmate de jaren verstrijken
 • Is in vele afwerkingen, afmetingen, kleuren en toepassingen verkrijgbaar

Kom naar onze showroom als u met eigen ogen wilt zien en met eigen handen wilt voelen, wat deze natuursteensoort met u doet.

Kies voor uw gewenste afmeting en afwerking

Als mensen besluiten Bourgondische dallen te kopen, wordt ons meestal gevraagd deze in banen van vrije lengtes te leggen. De breedte van de banen varieert tussen de 40 en 60 centimeter. Heeft u een ander plan? Omdat wij maatwerk bieden, horen we graag wat uw wensen zijn. Ook kunnen wij u desgewenst adviseren over de afmetingen van uw dallen in combinatie met de grootte van uw ruimte. Een ander besluit dat u te wachten staat, is de afwerking. Onze Bourgondische dallen zijn op verschillende manieren af te werken. Van strak en licht verouderd tot rustiek en zwaar verouderd. Om u een indruk te geven van deze verschillen: de afwerking RUSTIQUE geeft een verouderd oppervlak met handmatig verouderde kanten. De afwerking VIEUX zorgt voor een zeer sterk verouderd oppervlak en handmatig sterk verouderde kanten. Kies voor de afwerking ANTIC als u een licht verouderd oppervlak en licht verouderde kanten wenst. De afwerking PATINÉ biedt uitkomst voor strak gezaagde kanten.

Meer informatie over prijzen van Bourgondische dallen

Omdat Bourgondische dallen een zeer goede dichtheid hebben, is deze natuursteen uitermate geschikt voor alle binnen- en buitentoepassingen. Om een mooi geheel te creëren, is het essentieel dat uw nieuwe vloer perfect en harmonieus samenvloeit met uw interieur en exterieur. Daarom helpen wij u desgewenst graag met het bepalen van de kleur, de afmeting en de afwerking. Zo kunt u straks precies die vloer kopen, die perfect in uw woning, bedrijfspand of tuin past. Uiteraard houden wij hierbij uw wensen en budget centraal. Gelukkig zijn Bourgondische dallen, zeker gezien hun lange levensduur, hoge kwaliteit en grote duurzaamheid, relatief voordelig. De prijzen voor een Bourgondische dallen vloer beginnen bij ons vanaf € 95,- per m² inclusief BTW. Wilt u authentieke Bourgondische Franse dallen kopen? Dan beginnen de prijzen vanaf € 79,- per m². Maak een persoonlijke afspraak met ons om al uw mogelijkheden te ontdekken!

Zo onderhoudt u uw Bourgondische dallen optimaal

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van een schitterende, authentieke Bourgondisch dallen vloer. Om dit voor elkaar te krijgen is het belangrijk uw gewenste vloer éénmalig zeer goed te impregneren met HMK S234 vlekstop. Hierdoor wordt de vloer zo goed mogelijk vuil- en waterafstotend. U hoeft deze klus niet zelf te doen. Wij kunnen, als jarenlang gespecialiseerd bedrijf in het leveren, verwerken en plaatsen van natuursteen vloeren, deze klus professioneel voor u uit handen nemen. Zo bent u verzekerd van een verbluffend en duurzaam eindresultaat. Nadat wij uw vloer hebben gelegd en geïmpregneerd, is het overige onderhoud uiterst eenvoudig. U hoeft uw Bourgondische dallen alleen maar even wekelijks te dweilen met lauw water, aangevuld met HMK P324 edelzeep. Als u dat blijft doen, blijft uw vloer in topkwaliteit!

Kom bij ons uw gewenste Bourgondische dallen kopen

Stone Visions is al in 1989 opgericht door Marc Zuiderduin. Hij wilde zijn passie voor de unieke karaktereigenschappen van natuursteen graag kunnen delen met zoveel mogelijk mensen. Inmiddels weten al vele particulieren, bedrijven, aannemers, architecten en andere bouwgerelateerde bedrijven en particulieren dat ze bij onze showroom, de grootste van de Duin- en Bollenstreek, de mooiste natuurstenen vloeren en producten kunnen kopen. Wij staan garant voor vakkennis, expertise, persoonlijke klantfocus en een ultieme service. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Breng onze showroom een bezoekje of bel naar 0252-533777 of 06-11701949. Een mail sturen mag naar info@stonevisions.nl. Wij zorgen er graag voor dat u precies die Bourgondische dallen kunt kopen, die uw interieur of exterieur tot een hoger niveau brengen!