• 30 jaar ervaring
  • Vakkundige installatie
  • Persoonlijk contact
  • Uitstekende service
  • 400 m2 showroom

Keukenbladen keramiek

Een keramieken keukenblad is duurzaam en volkomen onderhoudsvrij. Je kunt er iedere dag zorgeloos aan werken, want keramiek is in grote mate hitte-, vlek- én krasbestendig! Wat keramiek nóg aantrekkelijker maakt, is de onvergelijkbare strakke uitstraling die de keuken een heel eigen, stijlvol gezicht geeft.

Een keukenblad mag een strakke, stoere of luxe uitstraling hebben. Maar over krassen en onderhoud wil je je geen zorgen maken? Kies daarom voor een keukenblad van keramiek. Dan ben je verzekerd van goede eigenschappen én bijzondere kleuren. Keramiek is verkrijgbaar in unikleuren of met een marmer- of betonlook. Er zijn zelfs afwerkingen met het effect van geoxideerd metaal. Voor het oppervlak zijn er verschillende afwerkingen: gepolijst, semi-gepolijst en naturale. Elke afwerking geeft zijn eigen sfeer aan het blad. De bladdikte is standaard 12 mm, maar kan in verstek zelfs opgedikt worden tot 100 mm.  Wij werken met de merken Dekton, Neolith, Uniceramica, Sapienstone, Inalco en Marazzi. 

Keukenbladen - keramiek (1)
Keukenbladen - keramiek (3)
Keukenbladen - keramiek (2)

Keukenbladen van keramiek, kom langs in de showroom

Heb je interesse in een keukenblad van Keramiek en wil je meer informatie ontvangen? Maak dan gerust een afspraak in onze showroom en wij helpen je graag verder. In onze showroom hebben wij de merken Dekton, Neolith, Uniceramica, Sapienstone, Inalco en Marazzi. Om een afspraak te maken in kun je ons bellen op 0252-533777 of door te mailen naar info@stonevisions.nl.