• 30 jaar ervaring
  • Vakkundige installatie
  • Persoonlijk contact
  • Uitstekende service
  • 400 m2 showroom

Keramiek

Keramiek van Stone Visions

Stone Visions onderhoudt rechtstreekse contacten met gerenommeerde tegelfabrieken in Italië zoals Refin, Neolith, Ariostea, Porcelaingres, Edimax, COEM en GranitiFiandre. Deze fabrieken maken gebruik van geavanceerde machines en beschikken over de allernieuwste 3D printtechnieken. Hierdoor kunnen ze onovertroffen en niet meer van echt te onderscheiden kleuren en structuren op tegels printen.

Keramiek wordt gemaakt uit zuivere natuurlijke materialen zoals klei en kwarts. Het wordt gevormd en op hoge temperaturen gebakken. Het product wordt door-en-door gekleurd. Het materiaal is van hoge kwaliteit en voldoet aan alle strenge normen en toleranties. Keramiek heeft een zeer lage porositeit. Hierdoor maken vuil en vlekken weinig kans om in te trekken. Daarnaast is het kras- , slijt- en vorstbestendig. Dit materiaal is dus bij uitstek geschikt voor alle toepassingen op wanden en vloeren.

Projecten-XXL-keramiek-
Projecten-XXL-keramiek-
Projecten-XXL-keramiek-

Keramiek van Stone Visions

Heb je interesse in de vloersoort keramiek en wil je meer informatie ontvangen? Maak gerust een afspraak in onze showroom en wij helpen je graag verder. Om een afspraak te maken in kun je ons bellen op 0252-533777 of door te mailen naar info@stonevisions.nl.