• 30 jaar ervaring
  • Vakkundige installatie
  • Persoonlijk contact
  • Uitstekende service
  • 400 m2 showroom

Bouwwerk

Natuursteen is niet meer weg te denken uit de woningen van tegenwoordig. Je kunt zoveel ruimtes in huis op verschillende manieren aankleden met natuursteen. Stone Visions heeft al veel verschillende prachtige bouwwerken begeleid. Dat levert fraaie woningen op met een luxe uitstraling. Met verschillende toepassingen van natuursteen. Weten of dat ook bij jouw woning past? Kom langs in onze showroom in Hillegom.

Muurplint

Een muurplint geeft een huis van buiten een stijlvol karakter, dus waarom hierbij niet voor natuursteen kiezen? Exclusiviteit en een unieke uitstraling verzekerd! Meestal uitgevoerd in Belgisch hardsteen, maar ook gezoet zwart graniet komt veel voor.

Muurafdekkers en paalkoppen

De bovenzijde van een muur of een kolom afwerken? Dan is een muurafdekker of paalkop een zeer geschikte oplossing. Uiteraard oogt het fraai, maar het heeft ook nog een praktische werking. Het voorkomt namelijk het zogenaamde inwateren van de muur waardoor de muur langer behouden blijft. Als materiaal wordt hiervoor bijna altijd Belgisch hardsteen gebruikt. Deze natuursteensoort is in verschillende diktes en breedtes beschikbaar en de steen zich eenvoudig laat bewerken, waardoor een massieve afwaterende afdekker nog betaalbaar blijft.

marc-zuiderduin

Traptreden, stootborden en bordessen

Heb je er wel eens aan gedacht om je trap te laten bekleden met natuursteen? Je zult versteld staan van het fraaie resultaat! Zeker als je hierbij voor hetzelfde materiaal kiest als bij de vloer. Op die manier ontstaat een prachtige eenheid, waardoor de vloer uitvloeit in de trap. Hiermee ontstaat rust en harmonie. Nog een voordeel? In nagenoeg alle steensoorten zijn platen beschikbaar waaruit de treden, stootborden en eventueel bordessen gezaagd kunnen worden.

Waterslagen

Zoek je naar een stijlvolle afwerking van je woning? Waarom zou dat een waterslag of raamdorpel in Belgisch hardsteen niet kunnen zijn? Een sterk, weerbestendig en duurzaam materiaal dat ook nog eens heel mooi oogt. Ook is dit een prettige steensoort bij de verwerking ervan. Omdat het in nagenoeg alle maten en diktes leverbaar is, is het bij uitstek geschikt voor alle voorkomende (af)bouwproducten.

Heb je interesse in de verschillende bouwwerken van Stone Visions en wil je meer informatie ontvangen? Maak dan gerust een afspraak in onze showroom en wij helpen je graag verder. In onze showroom bieden wij verschillende merken aan. Om een afspraak te maken in kun je ons bellen op 0252-533777 of door te mailen naar info@stonevisions.nl.