• 30 jaar ervaring
  • Vakkundige installatie
  • Persoonlijk contact
  • Uitstekende service
  • 400 m2 showroom

Keukenbladen natuursteen

Natuursteen

Natuursteen: duurzaam, tijdloos en exclusief! De natuur heeft dit materiaal gevormd. En is daarom geheel uniek. De verschillende oppervlaktebewerkingen maken de bladen geschikt voor zowel moderne als nostalgische keukens. Natuursteen ‘leeft’ en wordt door de jaren alleen maar mooier. Het materiaal geeft elke keuken een eigen karakter en een unieke uitstraling. Natuursteen is in grote lijnen onder te verdelen in drie groepen : graniet, kwartsiet en marmer.

Graniet keukenblad

GRANIET is een stollingsgesteente dat voornamelijk bestaat uit drie mineralen: kwarts, veldspaat en mica. De meeste granietsoorten zijn relatief grof van structuur. Graniet vertoont daarom vaak kleine oppervlakteputjes, zeker bij strijklicht. Geen teken van mindere kwaliteit, maar een eigenschap van het natuurlijke product. Ook kleur- en structuurverschillen zijn inherent aan alle soorten graniet.

stone-visions-overleg-met-marc

Kwartsiet keukenblad

KWARTSIET is het resultaat van kwartsmineralen in zand die gedurende miljoenen jaren onder invloed van hitte en hoge druk samengesmolten zijn. Een compact en hard gesteente met een uniek kleurenpalet en intens organische aderen. Het uitgelezen materiaal en dé trend van het moment.

Marmer keukenblad

MARMER is gemetamorfoseerd kalksteen, bestaande uit zeer puur calciumcarbonaat. De geaderde structuur is kenmerkend. Het kan, net als de kleur van de ondergrond, variëren van licht naar donker. Bedenk wel dat marmer gevoelig is voor zuren. Daarom is het belangrijk om vooraf te weten wat je kunt verwachten qua onderhoud en in het gebruik. Wij adviseren je graag!

Keukenbladen-natuusteen

Interesse in natuursteen keukenbladen van Stone Visions?

Heb je interesse in een keukenblad van Marmer, Graniet of Kwartsiet en wil je meer informatie ontvangen? Maak dan gerust een afspraak in onze showroom en wij helpen je graag verder. Om een afspraak te maken in kun je ons bellen op 0252-533777 of door te mailen naar info@stonevisions.nl.