• 30 jaar ervaring
  • Vakkundige installatie
  • Persoonlijk contact
  • Uitstekende service
  • 400 m2 showroom

XXL keramiek

Het luxueuze gevoel van natuursteen, de industriële uitstraling van beton of de warmte van hout. Een tegel kan de “look and feel” van een ruimte volledig bepalen. Wij begeleiden je in jouw zoektocht naar de stijl die volledig bij jouw interieur past. Van klassiek tot modern; laat je in onze showroom inspireren door de verschillende looks voor elk budget.

Elke ruimte in je woning heeft haar specifieke functies en straalt een bepaalde sfeer uit. Een badkamer die aanvoelt als jouw persoonlijke wellness, een warme en knusse woonkamer, een frisse designkeuken… onze tegels maken van elke kamer een gezellige, mooie leefruimte volledig in jouw eigen stijl. Stel je voor: badkamers die van vloer tot plafond zijn opgetrokken in hetzelfde materiaal, een keukenwerkblad in marmerlook zonder voegen of een zwembad bekleed met een verfijnde betonlook. Het kan allemaal dankzij onze grootformaattegels.

Stone-vision-klantgesprek
XXL-keramiek (1) (1) small

Deze flinterdunne, grote tegels en de weinige voegen geven een weids gevoel aan je interieur en zorgen voor een gemak in onderhoud. Onze XXL-keramiek collectie biedt oneindig veel mogelijkheden die vormgeven aan het interieur van jouw dromen.

Met onze XXL-keramiek collectie pak je letterlijk en figuurlijk groots uit. Gebruik ze als vloer- of wandtegel, op de gevel of voor de bekleding van meubilair. Ze geven uw woning een stijlvolle look en creëren een ruimtelijk en harmonieus gevoel in elke kamer. Maximale impact verzekerd!

XXL keramiek van Stone Visions

Heb je interesse in het luxueuze gevoel van XXL Keramiek en wil je meer informatie ontvangen? Maak dan gerust een afspraak in onze showroom en wij helpen je graag verder. In onze showroom vertegenwoordigen wij de volgende merken : Neolith, Dekton, Ariostea en GranitiFiandre. Kom je langs om te kijken wat je mooi vindt? Bel voor een afspraak  op 0252-533777 of mail ons op info@stonevisions.nl.

XXL-keramiek (6) (1) small