• Kwaliteit
  • 25 jaar ervaring
  • Persoonlijk contact
  • Vakkundige verwerking
  • Service

Over ons

Over Stone Visions

Al vanaf het begin dat eigenaar Marc Zuiderduin in 1989 in de natuursteenbranche begon, was hij gegrepen door de unieke karaktereigenschappen van natuursteen. Iedere steen had immers een andere adering of tekening en iedere steen weer een andere eigenschap. Fascinerend vond hij het en al snel begon hij van een eigen bedrijf te dromen.

Maak een afspraak
{"autoplay":"false","autoplay_speed":3000,"speed":300,"arrows":"false","dots":"false"}
natuurstenen vloer tegels deco 1

Ultieme natuursteenbeleving

Met Stone Visions heeft Marc zijn droom helemaal waargemaakt: het delen van de ultieme natuursteenbeleving met zijn klanten. Zijn visie daarbij? Zich baseren op een stevige basis van vakkennis, expertise en wereldwijde contacten met leveranciers om vakinhoudelijk beslagen ten ijs te komen. Gecombineerd met een flink portie persoonlijke klantfocus en professionaliteit voor een ultieme en ontzorgende service.

Daarnaast kan Stone Visions terugvallen op misschien wel de grootste showroom van deze omstreken. Geen wonder dat veel aannemers, architecten, andere bouwgerelateerde bedrijven en particulieren hier met eigen ogen komen zien wat er allemaal op het gebied van levering en plaatsing mogelijk is. Wij nodigen u graag uit om onze volgende bezoeker te zijn!

Onze Showroom


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /home/damoself/public_html/stonevisions.nl/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 177