Over ons

Over Stone Visions

Marc Zuiderduin heeft met Stone Visions zijn droom waargemaakt. Hij is altijd op zoek naar de passende oplossing voor zijn klanten. Met meer dan 30 jaar ervaring weet hij precies welke materialen passen bij de vraag van de klant. Is een natuursteen krasgevoelig of vlekgevoelig? Marc weet precies wat wel en wat niet kan. In zijn showroom, de grootste van de Bollenstreek, laat Marc zijn klanten graag zien hoe eindeloos de mogelijkheden zijn.

Stone Visions - tekst (1) kopie

Van begin tot eind

De begeleiding van een bouwproject is bij Marc ook in goede handen. Met zijn wereldwijde contacten zorgt hij ervoor dat het juiste materiaal wordt geleverd op de plek van bestemming. Vervolgens gaat Marc met zijn mensen aan de slag om het natuursteen te plaatsen. Hij begeleidt het proces van begin tot eind. Bij oplevering geeft Marc advies over het juiste onderhoud omdat hij het belangrijk vindt dat zijn klant tot in lengte van jaren geniet van het natuursteen. Zijn missie is om zijn klant volledig te ontzorgen. Met als resultaat een prachtige vloer, keuken, badkamer of trap.

Onze showroom

Stone Visions beschikt over een ruime showroom met een divers assortiment. Maak een afspraak om langs te komen in misschien wel de grootste showroom van de Bollenstreek!

Bellen WhatsApp Offerte Mailen