• 30 jaar ervaring
  • Vakkundige installatie
  • Persoonlijk contact
  • Uitstekende service
  • 400 m2 showroom

Keukenbladen composiet

Composiet bestaat overwegend uit kwarts net als graniet. Daardoor is het hard en heeft het een natuurlijke uitstraling. Maar anders dan graniet is composietsteen een samengesteld product van mineralen, bindhars en pigmenten. Hierin ligt ook het voordeel van composietsteen. Want de combinatie van mineralen, hars en het fabricageproces zorgen ervoor dat het blad niet poreus is en verkrijgbaar is in een scala van tinten. In een composietstenen blad zijn design, gemak en duurzaamheid verenigd.

Voor het oppervlak zijn er verschillende afwerkingen: gepolijst, velvet, letano en anticato. Elke afwerking heeft een heel eigen sfeer. De bladdikte is standaard 12 mm, 20 of 30 mm maar kan in verstek zelfs opgedikt worden tot 100 mm. Composiet is ook ideaal voor wastafels, vensterbanken en tafelbladen. Wij werken met de merken Diresco, Unistone, Caesarstone en Silestone.

Keukenbladen - composiet (2)
Keukenbladen - composiet (1) (1)
Keukenbladen-composiet

Composiet keukenblad van Stone Visions

Heb je interesse in een keukenblad van composiet en wil je meer informatie ontvangen? Maak dan gerust een afspraak in onze showroom en wij helpen je graag verder. In onze showroom hebben wij de merken Diresco, Unistone, Caesarstone en Silestone. Kom je langs om te kijken wat je mooi vindt? Bel voor een afspraak  op 0252-533777 of mail ons op info@stonevisions.nl.