• 30 jaar ervaring
  • Vakkundige installatie
  • Persoonlijk contact
  • Uitstekende service
  • 400 m2 showroom

Crema Marfil

Het Spaanse marmer met warm wow-effect

Wat voor soort steen is Crema Marfil? Crema Marfil is een gele/beige marmersoort uit Spanje met een rijke en luxe uitstraling. De warme tint, egale structuur en rustige adering zijn geschikt voor zowel een modern als klassiek interieur. Crema Marfil marmer geeft jouw vloer een elegante, tijdloze en bijzondere uitstraling.

De typische kenmerken van Crema Marfil

Crema Marfil is geen gemakkelijk materiaal. Zo is het niet vorstbestendig en dus niet geschikt voor buiten. Ook is het materiaal erg zuurgevoelig. Natte ruimtes met Crema Marfil bekleden kan bijvoorbeeld weer wel. Het is daarom van groot belang om het juiste materiaal uit te kiezen. Bij ons vind je de expert die kan helpen bij de juiste keuze in de juiste prijsklasse.

De kwaliteit van ons Crema Marfil marmer

Met ons brede aanbod van tegels in verschillende selecties, formaten en afwerkingen en onze ervaring in uiteenlopend standaard- en maatwerk durven wij ons gerust een specialist te noemen. Bovendien is onze leverancier van Crema Marfil zelf eigenaar van de groeve. Hierdoor zijn wij in staat exact die kwaliteit te leveren die wij samen uitgezocht hebben.

Crema Marfil vloer
Crema Marfil
Crema Marfil

Crema Marfil gezoet of gepolijst?

Crema Marfil is decoratief met een luxe en warme uitstraling.
Onze Crema Marfil vloeren zijn te verkrijgen in een gepolijste of gezoete uitvoering. De gepolijste afwerking geeft de steen diepte en brengt de adering en kleur optimaal tot leven. Of wil je liever een matte crème uitstraling die lichter oogt dan de gepolijste variant? Dan is een gezoete vloer de beste keuze. Waar je even rekening mee moet houden, is dat op druk belopen stukken van een gepolijste vloer loopsporen kunnen ontstaan. De steen krijgt hier een wat matte uitstraling. We kunnen dit altijd weer herstellen. Met een gezoete vloer gebeurt dit minder snel.

Interesse in Crema Marfil?

Heb je interesse in de vloersoort Crema Marfil en wil je meer informatie ontvangen? Maak gerust een afspraak in onze showroom en wij helpen je graag verder. Om een afspraak te maken in kun je ons bellen op 0252-533777 of door te mailen naar info@stonevisions.nl.