Crema Marfil

Het Spaanse marmer met warm wow-effect

Crema Marfil is een bijzondere Spaanse marmersoort die ware klasse in uw woning toevoegt. Eenvoudig te combineren met welke woonstijl dan ook en stijlvol op maat te maken voor unieke waskommen, wastafels en vensterbanken. Wilt u ook uw huis exclusief in sfeer verhogen met? Wij vertellen u graag meer over de achtergrond, voordelen, kwaliteit, afwerkingen en prijzen van deze warme steensoort. Komt u daarna ook de verrassende mogelijkheden van dit unieke marmer in onze showroom ontdekken?

Crema Marfil: wat voor steen is het?

Crema Marfil is een gele / beige marmersoort uit Spanje met een rijke en luxe uitstraling. De warme tint, egale structuur en rustige adering maken de kalksteen geschikt voor zowel een modern als klassiek interieur. Crema Marfil marmer geeft uw vloer een elegante, tijdloze en bijzondere uitstraling.

De typische kenmerken van Crema Marfil

Crema Marfil is geen gemakkelijk materiaal. Zo is het niet vorstbestendig waardoor het niet geschikt is voor buiten, maar ook is het materiaal erg zuurgevoelig. Natte ruimtes met Crema Marfil bekleden kan bijvoorbeeld weer wel. Het is daarom van groot belang om het juiste materiaal voor uw wensen te kiezen. Een toegewijde leverancier biedt verschillende selecties in verschillende prijsklassen aan.

Vloeren - Crema Marfil (1)

De kwaliteit van onze Crema Marfil marmer

Door het brede aanbod van tegels in verschillende selecties, formaten en afwerkingen en onze ervaring in uiteenlopend standaard- en maatwerk durven wij ons gerust een specialist te noemen. Daarnaast is onze leverancier van Crema Marfil zelf eigenaar van de groeve. Hierdoor zijn wij in staat exact die kwaliteit te leveren die wij met u uitgezocht hebben. Door het ultramoderne machinepark kunnen wij bovendien Crema Marfil tegels leveren van maar liefst 120x60x1cm! Tegels die uw kamer beslist een ongekend luxe uitstraling geven!

Vloeren - Crema Marfil (3)

Crema Marfil…. Dit zijn de voordelen

Het is een decoratieve steensoort met een luxe, warme uitstraling
Verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten en prijsklassen
Uitstekend te combineren met andere materialen en woonstijlen
Materiaal dat geschikt is voor maatwerk en uiteenlopende toepassingen en afwerkingen
Uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding dankzij de eigen groeve
Uniek en exclusief omdat geen twee stenen hetzelfde zijn
Bijzonder duurzaam en slijtvast

Crema Marfil gezoet of Crema Marfil gepolijst?

Onze Crema Marfil vloeren zijn te verkrijgen in een gepolijste of gezoete uitvoering. Ga bijvoorbeeld voor de gepolijste afwerking om de steen diepte te geven en de adering en kleur daarmee optimaal tot leven te brengen. Wilt u liever een matte crème uitstraling die lichter oogt dan de gepolijste variant? Dan is een gezoete vloer voor u de best passende keuze. Enige om rekening mee te houden is dat op druk belopen stukken van een gepolijste vloer loopsporen kunnen ontstaan. De steen krijgt hier een wat matte uitstraling. Dit kan echter altijd weer hersteld worden. Met een gezoete vloer zal dit minder snel gebeuren.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen