• Kwaliteit
  • 25 jaar ervaring
  • Persoonlijk contact
  • Vakkundige verwerking
  • Service

Keukenbladen

Keukenbladen

Heeft u een schitterende keuken of badkamer met kwalitatieve apparatuur of sanitair, dan wilt u daar natuurlijk een toepasselijke finishing touch bij die niet alleen praktisch, maar ook esthetisch fantastisch is. Dan is natuursteen een uitstekende keuze! Te leveren in graniet, marmer, composiet en keramiek in zoveel verschillende kleuren dat er voor ieder interieur wel een oplossing is.

Daarnaast kunt u ervoor kiezen om het oppervlakte af te werken. Het meest bekend is wellicht het gepolijste oppervlak. De structuur van de steen komt hierbij optimaal naar voren, terwijl deze afwerking ook het meest vriendelijk in onderhoud is. Andere opties zijn het gezoete-, leather finish- en anticato-oppervlak. Dit zijn mat glanzende oppervlakken met allen een andere uitstraling. Ook kunt u kiezen uit diverse randafwerkingen. Strak en haast naadloos opgedikt naar iedere gewenste dikte, de traditionele waterkering of de papegaaienbek als randafwerking? Bij ons is bijna alles mogelijk.

Maak een afspraak
keramiek keukenblad
{"autoplay":"false","autoplay_speed":3000,"speed":300,"arrows":"true","dots":"true"}

Op zoek naar dé trend van het moment? Denk dan eens aan marmer! Moderne architecten vallen massaal voor met name de witte marmersoorten.. Goed om te weten is dat marmer een kalkhoudend gesteente is en daardoor gevoelig voor zuren. Het is vooraf dan ook belangrijk om te weten wat het verwachtingspatroon is qua onderhoud en gebruik. Wij hebben zeer veel expertise in huis om u te begeleiden bij uw keuze. Of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom zodat u met eigen ogen de eindeloze mogelijkheden van natuursteen kunt zien.