• 30 jaar ervaring
  • Vakkundige installatie
  • Persoonlijk contact
  • Uitstekende service
  • 400 m2 showroom

Graniet aanrechtblad

Verrijk uw keuken met een graniet keukenblad

Heeft u interesse in een graniet aanrechtblad? Bij Stone Visions kunt u exact dat keukenblad kopen dat aan al uw wensen voldoet. Al ruim 25 jaar kunnen verschillende bedrijven en particulieren hun gewenste aanrechtbladen bij ons kopen. Omdat wij gespecialiseerd zijn in natuursteen, bent u bij ons aan het juiste adres voor uw keukenblad. Wij zijn bovendien niet alleen leverancier, maar kunnen uw gewenste aanrechtblad ook voor u verwerken en plaatsen. Kortom, bezoek onze showroom als u een graniet keukenblad wilt kopen.

Waarom een graniet aanrechtblad kopen verstandig is

Graniet is een natuursteen die gedolven wordt in onder andere België, Frankrijk, Noorwegen en Zweden. Graniet ontstaat als magma onder de grond stolt. De samenstelling van graniet bestaat uit verschillende mineralen. Deze mineralen zijn verantwoordelijk voor de kleur van het graniet. Weet u al in welke kleur u uw graniet aanrechtblad wilt kopen? Zwart, wit of bijvoorbeeld opvallend roze? Welke keus u ook maakt, het is belangrijk te begrijpen dat graniet voor de 100% een natuurproduct is. Dit betekent dat elk aanrechtblad uniek is. Graag wijzen wij u op enkele andere voordelen van graniet. Zo is een keukenblad van graniet zeer sterk, hittebestendig, stootvast, krasbestendig, snijvast en slijtvast. U weet hierdoor zeker dat uw granieten werkblad niet zomaar breekt, scheur, slijt of verkleurt.

keramiek keukenblad

Laat ons uw keukenblad van een mooie afwerking voorzien
Het mooie van graniet is dat het in elk interieur past. Of u nu een moderne of klassieke keuken heeft: graniet past altijd. Wij kunnen uw aanrechtblad op drie verschillende manieren afwerken: polieren, branden en zoeten. Als u kiest voor polieren, geeft u uw keukenblad een glanzende look. Polieren beschermt het oppervlak tevens beter tegen vlekken. Ook wordt uw aanrechtblad kleurvast. Bent u liefhebber van een wat stoerder, ruwer oppervlak? Laat uw keukenblad dan branden. Deze afwerking past perfect in een industrieel of landelijk interieur. Maar ook als interessant effect in een modern interieur, misstaat deze afwerking absoluut niet. Een aanrechtblad kopen dat gezoet is, staat garant voor een mooie matte uitstraling in uw keuken. Benieuwd naar hoe deze opties ogen en aanvoelen? Kom langs in onze showroom!

Koop uw aanrechtblad van graniet bij ons

Al in 1989 werd Stone Visions opgericht, door Marc Zuiderduin. Hij wilde zijn grote passie voor natuursteen graag delen met zoveel mogelijk particulieren, bedrijven, architecten en aannemers. Dat is ruimschoots gelukt. Inmiddels is Stone Visions de grootste natuursteen leverancier in de gehele Duin- en Bollenstreek. Iedereen kan bij ons een geschikt keukenblad kopen. Wij hebben voor elk interieur en voor elk budget een passende variant. Bij onze aanpak staat het volgende centraal:

  • Ruime vakkennis
  • Jarenlange expertise
  • Persoonlijke klantfocus
  • Ultieme en ontzorgende service
  • Wereldwijde contacten met leveranciers

Wilt u ontdekken welk aanrechtblad u wilt kopen? Laat u vrijblijvend inspireren en adviseren in onze showroom.

Ontvang advies en inspiratie van onze specialisten

Het zal u inmiddels duidelijk zijn dat wij niet alleen leverancier, maar ook verwerker en plaatser van keukenbladen zijn. Wij kunnen uw gewenste composiet werkblad namelijk ook volledig naar uw wens verwerken. Bij ons een graniet aanrechtblad kopen, betekent dus een ware samenwerking met een allround partner in natuursteen aangaan. Kijkt u nu al op tegen het maken van een keuze uit alle mogelijkheden? Wees gerust, wij geven u de nodige suggesties, tijd en ruimte, zodat u op uw gemak een keukenblad kunt kopen dat aan al uw wensen voldoet. Kom naar onze showroom, zodat wij u vrijblijvend kunnen begeleiden naar uw ideale keukenblad. Lees verder om er alvast achter te komen hoe een aanrechtblad van graniet onderhouden moet worden.

Zo reinigt u een keukenblad van graniet

Een aanrechtblad van graniet in optimale staat houden is niet moeilijk. Het vergt alleen wat alertheid. Wordt er bijvoorbeeld een vol glas omgestoten op het keukenblad? Dan is het essentieel dat u het geknoeide vocht direct afneemt. Anders kan er uitslag ontstaan. Gebruik tijdens het reinigen geen agressieve reinigingsmiddelen. Hierdoor kan de kleur of de glans aangetast worden. Wat wij u aanraden, is uw aanrechtblad van graniet regelmatig te laten impregneren. Zo maakt u de toplaag sterker, waardoor deze minder gevoelig is voor verkleuring of slijtage. Verdere schoonmaak is uiterst eenvoudig. Maak een sopje van lauw warm water met een zacht schoonmaakmiddel. Even poetsen en voila, uw keukenblad is weer schoon.

Geef uw wensen uitvoerig aan ons door

Voordat u een bezoekje brengt aan onze showroom, kunt u alvast aan ons doorgeven wat uw wensen zijn aangaande uw keukenblad van graniet. Dan kunnen wij alvast hiermee rekening houden. Heeft u al een idee over de kleur, de maatvoering en de afwerking? En voor welk bedrag wenst u een graniet aanrechtblad te kopen? Wij houden al uw wensen, over het uiterlijk van het keukenblad én aangaande uw budget, graag centraal in onze begeleiding. Hebben we een afspraak gepland in onze showroom? Neem dan eventueel wat foto’s van uw keuken mee. Dan kunnen wij naar aanleiding daarvan een passende selectie aanrechtbladen aan u tonen. Voor elke keuken, of deze nou klassiek, modern of industrieel is, kunt u bij ons een geschikt graniet keukenblad kopen.

Maak een keuze uit alle mogelijkheden voor uw aanrechtblad

Er staan u een hoop keuzes te wachten. Om het u alvast wat eenvoudiger te maken, kaarten wij alvast aan welke keuzes allemaal gemaakt moeten worden. U bent er al uit dat u een aanrechtblad wilt kopen van graniet. De eerste keus die dan gemaakt moet worden, is de kleur. Bent u gecharmeerd van luxe wit, stoer zwart of bijzonder roze of blauw? De keus is aan u. Zodra u een kleur gekozen heeft, mag u bepalen hoe dik u uw aanrechtblad wenst. Is ook de dikte bepaald? Dan vragen wij u om een soort afwerking. U kunt bij ons een gebrand, gezoet of gepolierd graniet keukenblad kopen. Vraag ons desgewenst naar voorbeelden hiervan. Zo kunt u nog beter uw keus maken. Kortom, plan direct een bezoekje in onze showroom. Bij ons kunt u uw gewenste graniet aanrechtblad kopen.

Schaf bij ons een graniet keukenblad aan

Wilt u uw keuken verrijken met een graniet keukenblad? Maak dan een afspraak bij onze showroom. Neem eerst contact met ons op, als u er zeker van wilt zijn dat wij voldoende tijd voor u vrij kunnen maken. U bereikt ons door te bellen naar 0252-533777, 06-11701949 of stuur een e-mail naar info@stonevisions.nl. Als u een kwalitatief, duurzaam en aantrekkelijk aanrechtblad wilt kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres!