• 30 jaar ervaring
  • Vakkundige installatie
  • Persoonlijk contact
  • Uitstekende service
  • 400 m2 showroom

Hoe kies ik het juiste keukenblad voor mijn keuken?

Terug naar overzicht
Projecten-keukenbladen

Ontdek de keukenbladen van Stone Visions

Bent u op zoek naar het perfecte keukenblad? Die vindt u ongetwijfeld bij Stone Visions! Wij hebben namelijk keukenbladen van verschillende materialen die u geheel naar eigen wens en smaak kunt laten maken! Gaat uw voorkeur uit naar een keukenblad van natuursteen, keramiek of toch composiet? Kies het juiste keukenblad om uw droomkeuken te creëren. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Wij vertellen u graag meer over de verschillende keukenbladen uit ons assortiment, zodat u het juiste keukenblad voor uw keuken vindt.

Natuursteen

Een natuursteen keukenblad is duurzaam, tijdloos en exclusief! Doordat de natuur dit materiaal gevormd heeft, is dit materiaal uniek. Geen natuursteen keukenblad is hetzelfde! Wij hebben keukenbladen van graniet, kwartsiet en marmer voor u. Ze passen zowel bij moderne als nostalgische keukens. Wat deze keukenbladen gemeen hebben, is dat ze elke keuken een eigen karakter geven. En doordat ze lang meegaan, kunt u lang van deze natuursteen keukenbladen genieten!

Keramiek

Een keukenblad mag een strakke, stoere of luxe uitstraling hebben. Vindt u dat ook? Kies dan voor een keukenblad van keramiek. Een keukenblad van keramiek geeft uw keuken een stijlvolle uitstraling. Daarbij is een keramieken keukenblad duurzaam en volkomen onderhoudsvrij! Keramiek is namelijk hitte-, vlek- en krasbestendig. U kunt dus iedere dag zorgeloos aan uw keramieken aanrechtblad werken.

Composiet

In een composieten aanrechtblad zijn design, gemak en duurzaamheid verenigd. Naast dat een composieten aanrechtblad verkrijgbaar is in een breed scala van tinten, is het blad ook niet poreus. Dit komt door de combinatie van mineralen, hars en het fabricageproces. Composiet bestaat namelijk overwegend uit kwarts, net als graniet. Maar in tegenstelling tot graniet, is composiet een samengesteld product van mineralen, bindhars en pigmenten. Composiet is hard en heeft een unieke uitstraling. Het staat prachtig in iedere keuken!

Welk keukenblad past het beste bij u?

Met zoveel materialen kan het moeilijk zijn om een keukenblad te kiezen. Daarom bent u van harte welkom in onze showroom. Hier hebben wij prachtige voorbeelden van keukenbladen en kunnen we u adviseren. Komt u langs om te kijken wat u mooi vindt? Maak dan een afspraak! Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen? Bel naar 0252-533777 of stuur een e-mail naar info@stonevisions.nl. Wij helpen u graag verder.