• 30 jaar ervaring
  • Vakkundige installatie
  • Persoonlijk contact
  • Uitstekende service
  • 400 m2 showroom

Natuursteen keukenblad

Kies voor natuursteen voor uw keukenblad

Bent u op zoek naar een mooi natuurstenen keukenblad? Benader dan Stone Visions. Vind bij ons uw ideale aanrechtblad van natuursteen. Wij zijn leverancier van de mooiste soorten natuursteen. Bovendien hebben wij al meer dan 25 jaar ervaring in het leveren, verwerken en plaatsen van natuurstenen producten. Wat onze aanpak onderscheidt van andere leveranciers, is dat wij maatwerk leveren. Kortom, breng een bezoekje aan onze showroom, zodat u van uw favoriete natuursteen een werkblad kunt kopen.

Breng luxe in uw pand met een werkblad van natuursteen

Wilt u uw keuken van een schitterende finishing touch voorzien? Kies dan voor een natuurstenen werkblad. Beeld u eens in, elke ochtend koffie zetten op een exclusief soort natuursteen. Of elke avond een maaltijd bereiden aan een aanrechtblad van natuursteen. Wij wijzen u graag op de vele voordelen van natuursteen. Zo is het:

Uniek, door de structuur van de natuursteensoort

Slijtvast, waardoor het een zeer lange levensduur heeft
Persoonlijk, doordat u uw ideale natuursteen kiest als werkblad
Dit maakt een keukenblad niet alleen esthetisch zeer verfijnd en hoogstaand in kwaliteit, maar ook zeer praktisch. Daarmee is het kopen van een natuurstenen werkblad een zeer verstandige investering. U geniet hiermee nog jarenlang van een tijdloos en uniek element in uw pand!

keramiek keukenblad

Ontdek de mogelijkheden met een natuurstenen aanrechtblad
Wij kunnen uw werkblad of aanrechtblad van natuursteen volledig naar uw wens afwerken. Het vaakst wordt gekozen voor het gepolijste oppervlak. Deze methode brengt de structuur van de steen optimaal naar voren. Tegelijkertijd maakt deze afwerking uw keukenblad het meest vriendelijk in onderhoud. Andere opties waar u voor kunt kiezen, zijn het gezoete, leather finish en anticato oppervlak. Hiervoor voorziet u uw werkblad van natuursteen van een mat glanzende afwerking. Elke variant heeft weer een geheel andere uitstraling. En dan zijn er nog de verschillende mogelijkheden in randafwerkingen. Zo kunt u kiezen voor strak en vrijwel naadloos, opgedikt naar iedere gewenste dikte, de traditionele waterkering of de papegaaienbek. U begrijpt het al, bij ons is zo goed als alles mogelijk.

Koop uw keukenblad van natuursteen bij ons

Waarom u een bezoekje aan ons zou moeten brengen, nu u op zoek bent naar een werkblad van natuursteen? Omdat wij de grootste natuursteen leverancier in de Duin- en Bollenstreek zijn! Al sinds 1989 is eigenaar Marc Zuiderduin actief in de natuursteenbranche. Deze keus maakte hij, omdat hij gefascineerd raakte door de unieke eigenschappen van natuursteen. Zo heeft elke steen heeft een ander karakter, een andere tekening en een unieke adering. Dit deed Marc besluiten een eigen bedrijf in natuurstenen vloeren te starten. Hierdoor kan Marc zijn passie voor natuursteen optimaal delen met zijn klanten. Waar onze aanpak om bekend staat, is onze:

  • Ruime vakkennis
  • Jarenlange expertise
  • Persoonlijke klantfocus
  • Ontzorgende en ultieme service
  • Wereldwijde contacten met leveranciers

Bezoek onze showroom direct om te ontdekken van welk natuursteen u uw keukenblad of werkblad wenst.

Keukenbladen - natuursteen (3) (1)

Wees welkom in onze natuursteen showroom

Omdat wij veruit de grootste natuursteen winkel in de ruime regio zijn, staan wij bekend als hét adres voor iedereen met een hart voor natuursteen. Zo verkopen wij aanrechtbladen aan particulieren, maar ook aan bedrijven. Ook veel aannemers, architecten en andere bouwgerelateerde bedrijven en particulieren weten ons inmiddels te vinden voor de levering, verwerking en plaatsing van natuursteen. Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is op dit gebied? Bezoek onze showroom en kijk vrijblijvend rond. Desgewenst voorzien wij u graag van advies en inspiratie. Of wij begeleiden u persoonlijk in uw zoektocht naar het juiste natuursteen voor uw keukenblad of werkblad. Lees alvast verder om te ontdekken welke opties u heeft, als u een aanrechtblad van natuursteen wenst.

Kies voor een keukenblad van marmer

Dé trend van het moment is een werkblad of aanrechtblad van marmer laten maken. Dat begrijpen wij ook heel goed. Marmer is namelijk zeer duurzaam, verfijnd en elegant. Het vormt daarmee een prima basis voor oppervlakken waar veel aanwezigheid verwacht kan worden. Ideaal dus voor een werkblad in de keuken. Binnen de steensoort marmer zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kiezen moderne architecten veelvuldig voor de witte marmersoorten. Maar in onze showroom vindt u ook nog vele andere soorten. Kiest u voor een marmersoort? Houd er dan rekening mee dat marmer een kalkhoudend gesteente is. Dit betekent dat het gevoelig is voor zuren. Zorg er daarom voor dat u weet wat het verwachtingspatroon is qua onderhoud en gebruik. Gelukkig beschikken wij over zeer veel expertise om u hierin te begeleiden.

Verrijk uw pand met u uniek en persoonlijk werkblad

Omdat wij niet alleen leverancier, maar ook verwerker en plaatser van natuurstenen producten zijn, vormen wij uw allround partner wat betreft natuursteen. Wenst u een aanrechtblad van natuursteen te kopen? Dan ontwikkelen wij u graag precies dat blad, dat volledig aan uw wensen voldoet. Wij wijzen u graag op alle keuzes die u kunt maken hierin. Het begint al met het soort natuursteen. Wilt u uw keuken een moderne uitstraling geven met een strak gepolijst granieten blad? Of kiest u liever voor de warme look van een marmeren blad? Een marmeren aanrechtblad past prima in een klassiek interieur, maar kan ook voor een spannende twist in een industrieel interieur zorgen. Kortom, de keuzemogelijkheden zijn onbeperkt.

Laat ons u begeleiden naar het perfecte aanrechtblad

Nadat u uw favoriete natuursteen heeft uitgekozen, staat u nog een aantal keuzes te wachten. Zo is er de kleur. Gaat u voor een witte, grijze, blauwe, zwarte of zandkleurige variant? Heeft u al een favoriet uit een interessante selectie aan kleuren gekozen? Dan mag u de dikte van uw werkblad of keukenblad bepalen. Gaat u voor een sierlijk, dun blad? Of bent u gecharmeerd van een stoere, dikke plaat? En wenst u uw aanrechtblad alleen als toplaag op uw keukenmeubel? Of wilt u deze ook horizontaal laten bevestigen, op de smalle zijkant(en) van uw kookeiland? De keus is aan u. Tot slot is er de afwerking. Kies voor een gebrande/geborstelde afwerking, als u een robuuste uitstraling wenst in uw keuken. Een gepolijste afwerking daarentegen zorgt voor een meer steriele look. Bezoek onze winkel om alle natuursteensoorten, kleuren, diktes en oppervlaktebewerkingen te ontdekken.

Van welk natuursteen mag uw keukenblad gemaakt worden?

Heeft u interesse in een aanrechtblad van natuursteen? Kom dan snel langs in onze showroom. Of maak eerst een afspraak met ons. Bel naar 0252-533777, 06-11701949 of stuur een e-mail naar info@stonevisions.nl. Wij realiseren en plaatsen graag een prachtig werkblad of keukenblad van natuursteen in uw pand!