• 30 jaar ervaring
 • Vakkundige installatie
 • Persoonlijk contact
 • Uitstekende service
 • 400 m2 showroom

Composiet aanrechtblad

Kies voor een composiet aanrechtblad

Zoekt u naar een mooi composiet aanrechtblad of werkblad? Kom naar Stone Visions en ontdek uw mogelijkheden. Al meer dan 25 jaar kunnen zowel particulieren als bedrijven bij ons terecht voor het mooiste natuursteen. Maar ook voor een keukenblad van handgemaakte materialen, zoals keramiek en composiet, bent u bij ons aan het juiste adres. Benieuwd naar de voordelen en de prijs van een composiet aanrechtblad? Breng een bezoekje aan onze showroom en vind uw favoriete composiet werkblad of keukenblad.

Profiteer van de voordelen van een composiet werkblad

Composiet is opgebouwd uit verschillende componenten, waaronder natuursteen en vezelversterkende kunststoffen. Deze vezels zorgen ervoor dat zowel de drukkrachten, trekkrachten als de schuifspanningen zorgvuldig worden overgebracht. Hierdoor houden ze alle elementen van het composiet prima bij elkaar. Dit zorgt voor een krachtig en sterk geheel. Dus gunt u uw keuken een nieuw werkblad? Kies dan voor een keukenblad van composiet. U geniet hiermee van de voordelen van kunststof, maar beschikt over een aanrechtblad met een zeer luxe en verfijnde uitstraling. Composiet is vergeleken met puur natuursteen stukken voordeliger, maar doet aan kwaliteit en aantrekkelijk absoluut niet onder. Kortom, kies ook voor betaalbare, praktische en esthetische kwaliteit. Kom langs in onze showroom en ontdek uw opties in composiet.

Ontdek uw opties met een composiet aanrechtblad

Wat onze aanpak onderscheidt van andere aanbieders van keukenbladen, is dat wij uw gewenste composiet aanrechtblad precies kunnen afwerken als u wenst. Boven betaalt u bij ons voor uw composiet werkblad een scherpe prijs. Wij kunnen een composiet keukenblad op drie verschillende manieren afwerken:

 • Hoogglans
 • Matglans (gezoet)
 • Geborsteld (satin)

Hoe gladder wij het oppervlak van uw werkblad maken, hoe meer glans deze krijgt. Ook zal de toplaag steeds dichter worden. Kiest u voor een composiet aanrechtblad met een hoogglans toplaag? Dan krijgt uw keuken al snel een luxe en moderne uitstraling. Een matte of geborstelde afwerking zorgt juist voor een robuuste uitstraling. De toplaag is immers minder gepolijst en ruwer van structuur. Voor welke optie u ook kiest, composiet is stootvast, hygiënisch, krasbestendig en hittebestendig.

Koop uw keukenblad van composiet bij ons

Wij leggen u graag uit waarom wij uw ideale partner zijn, als u op zoek bent naar een werkblad van composiet. Ten eerste bestaan wij als sinds 1989. In dat jaar besloot eigenaar Marc Zuiderduin zijn passie voor natuursteen te willen delen met zoveel mogelijk mensen. De oprichting van Stone Visions maakte dit mogelijk. Bij ons kunnen zowel particulieren, bedrijven, architecten en aannemers keukenbladen kopen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Dat brengt ons meteen naar ons tweede voordeel. Wij zijn namelijk de grootste natuursteen leverancier in de Duin- en Bollenstreek. Verder staan wij bekend om onze:

 • Ruime vakkennis
 • Jarenlange expertise
 • Persoonlijke klantfocus
 • Ontzorgende en ultieme service
 • Wereldwijde contacten met leveranciers

Meer weten over de prijs die wij vragen voor een composiet aanrechtblad? Kom langs in onze showroom.

Keukenbladen - composiet (2)
Keukenbladen - composiet (1) (1)
Keukenbladen - composiet (3) (1)

Laat u adviseren en inspireren in onze ruime showroom

Wist u al dat wij veel meer zijn dan alleen een leverancier van tegels, werkbladen en keukenbladen? Wij kunnen uw gewenste composiet werkblad namelijk ook volledig naar uw wens verwerken. Daarna kunt u onze specialisten uw aanrechtblad van composiet laten plaatsen. Zo heeft u voor een kleine prijs uw allround partner gevonden voor de realisatie, de verwerking en de plaatsing van uw composiet keukenblad. Vindt u het lastig meteen een keus te maken uit alle mogelijkheden? Maakt u zich geen zorgen. U staat vrij vragen te stellen aan onze specialisten. Kortom, laat u geheel vrijblijvend adviseren en inspireren in onze showroom. Wij begeleiden u graag persoonlijk in uw zoektocht naar uw ideale keukenblad of werkblad. Lees verder om meer te ontdekken over het onderhoud van een composiet aanrechtblad.

Zo reinigt u een keukenblad van composiet

U wilt natuurlijk dat uw keukenblad mooi, sterk en hygiënisch blijft. Hiervoor is het belangrijk dat u uw werkblad op de juiste manier reinigt en behandelt. Houd de volgende tips in gedachten en u bent verzekerd van een lang, duurzaam en stralend resultaat:

 • Gebruik een vloeibaar en mild schoonmaakmiddel om vlekken te verwijderen
 • Plaats geen hete potten en pannen direct op het composiet werkblad
 • Vermijd het gebruik van sterk alkalische schoonmaakproducten
 • Laat het aanrechtblad impregneren voor een sterkere toplaag
 • Zorg dat het keukenblad goed droog is na het schoonmaken

Als u deze tips toepast tijdens het schoonhouden van uw werkblad of keukenblad van composiet, dan kunt u jarenlang genieten van een prachtig, hygiënische en sterk aanrechtblad.

Bij ons staan uw wensen centraal

Wij horen graag wat uw wensen zijn aangaande uw gewenste composiet aanrechtblad. Wij houden vervolgens uw voorkeuren aangaande de kleur, maatvoering, afwerking als over de prijs die u wenst te betalen voor uw keukenblad centraal. Heeft u nog geen idee wat er allemaal mogelijk is qua afwerking? Vraagt u zich af welke kleur werkblad het beste past bij de kleur van uw keukenkastjes? Neem eventueel wat foto’s mee van uw keuken. Dan zoeken onze specialisten de best passende kleuren en afwerkingen voor u uit. Wij hebben voor elke keuken een juist aanrechtblad van composiet. Of u nou kiest voor een moderne, industriële of klassieke uitstraling.

Hoe ziet uw favoriete aanrechtblad eruit?

Wij geven u alvast een inkijkje in de keuzes die u staan te wachten. U bent er al uit dat u een werkblad van composiet wenst. Een erg verstandige keus. Daarna willen we graag van u weten welke kleur u wenst. Wordt het wit? Grijs? Of juist diep zwart? Nadat u de kleur van uw aanrechtblad heeft bepaald, vragen wij u een keus te maken uit de verschillende diktes. Kiest u voor een stijlvol, dun werkblad? Of gaat u liever voor een stoere, dikkere plaat? Het laatste wat wij u vragen, is een keus te maken in de verschillende afwerkingen. Wilt u straks koffie zetten, broodjes smeren en koken aan een gepolijst of geborsteld keukenblad? Maak direct een afspraak bij onze showroom. Wij ontvangen u graag om u meer te vertellen over de mogelijkheden met een composiet aanrechtblad.

Schaf bij ons een composiet keukenblad aan

Bent u overtuigd van de vele voordelen van een composiet keukenblad? Breng dan snel een bezoekje aan onze ruime showroom. Een afspraak maken kan ook. Dan weet u zeker dat we voldoende specialisten en tijd voor u beschikbaar hebben. U bereikt ons door te bellen naar 0252-533777, 06-11701949 of stuur een e-mail naar info@stonevisions.nl. Wij realiseren, verwerken en plaatsen graag een prachtig composiet aanrechtblad in uw keuken!