• 30 jaar ervaring
 • Vakkundige installatie
 • Persoonlijk contact
 • Uitstekende service
 • 400 m2 showroom

Crema marfil kopen

Crema marfil kopen? Bezoek de showroom

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u prachtig Crema Marfil kunt kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Stone Visions. Wij verkopen het bijzondere Crema Marfil. Het is een gele/ beige marmersoort die uit Spanje afkomstig is. De marmersoort brengt ware klasse in uw woning en is eenvoudig te combineren met iedere woonstijl. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van deze prachtige marmersoort? Lees dan snel verder, neem contact met ons op of bezoek onze showroom in Hillegom.

Meer informatie over Stone Visions

Voordat wij u verder informeren over het prachtige Crema Marfil, geven wij u graag meer informatie over Stone Visions. Stone Visions is een specialist op het gebied van natuursteen. Het heeft de grootste showroom van de Duin- en Bollenstreek. Hier kunt u zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van de levering en plaatsing van natuursteen. Wij van Stone Visions hebben ruim 25 jaar ervaring op het gebied van natuursteen en hebben daarom zeer veel expertise en vakkennis opgebouwd. Wij bieden onze mooie producten en diensten aan architecten, aannemers, tegelzetters en bouwgerelateerde bedrijven, maar ook aan consumenten. Breng snel een bezoek aan onze ruime showroom in Hillegom en doe inspiratie op.

Het effect van Crema Marfil in uw woning

In onze showroom ziet u de vele mogelijkheden van het prachtige Crema Marfil. Het kan bijvoorbeeld op maat worden gemaakt voor bijzondere waskommen, wastafels en vensterbanken. Door de bijzondere marmersoort in uw woning te gebruiken, kunt u uw woning een exclusieve en chique uitstraling geven. Wij vertellen u graag meer over de achtergrond, voordelen, kwaliteit, afwerkingen en prijzen van deze warme steensoort.

Wat is Crema Marfil voor steen?

Crema Marfil is zoals gezegd een gele/beige marmersoort uit Spanje. De steen staat bekend om zijn rijke en luxe uitstraling. De warme tint, egale structuur en rustige adering maken de kalksteen geschikt voor zowel een modern als klassiek interieur. Crema Marfil marmer geeft uw vloer een elegante, tijdloze en bijzondere uitstraling. Op welke manier wilt u de natuursteen verwerken in uw woning? Laat het ons weten en wij proberen het voor u te realiseren.

De kenmerken van deze marmersoort

Crema Marfil is geen gemakkelijk materiaal. Het is bijvoorbeeld niet vorstbestendig waardoor het niet geschikt is voor buiten. Tevens is het materiaal erg zuurgevoelig. U dient dus goed uit te kijken bij het reinigen van het marmer. Natte ruimtes kunt u wel met Crema Marfil bekleden. Het is daarom van groot belang om een materiaal te kiezen dat aansluit bij uw wensen. Als toegewijde leverancier helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze. Wij bieden dan ook verschillende selecties van deze marmersoort in verschillende prijsklassen aan.

De kwaliteit van Crema Marfil marmer

Wilt u graag Crema Marfil kopen? Dan kunt u bij ons een breed aanbod van tegels in verschillende selecties, formaten en afwerkingen vinden. Met onze ervaring in uiteenlopend standaard- en maatwerk durven wij ons gerust een specialist te noemen. Onze leverancier van Crema Marfil is zelf de eigenaar van de groeve. Hierdoor zijn wij in staat exact die kwaliteit te leveren die u wenst. Door het ultramoderne machinepark kunnen wij bovendien Crema Marfil tegels leveren van maar liefst 120x60x1cm! Tegels die uw kamer beslist een ongekend luxe uitstraling geven!

Vloeren-Crema-Marfil
vloeren-projecten
Vloeren - Crema Marfil (1)

De voordelen van de marmersoort

Wenst u Crema Marfil te kopen? Dan geniet u van de volgende voordelen:

 • Bijzonder duurzaam en slijtvast
 • Materiaal dat geschikt is voor maatwerk
 • Verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten en prijsklassen
 • Uniek en exclusief omdat geen twee stenen hetzelfde zijn
 • Uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding dankzij de eigen groeve
 • Het is een decoratieve steensoort met een luxe, warme uitstraling
 • Uitstekend te combineren met andere materialen en woonstijlen

Bent u inmiddels overtuigd van deze bijzondere steensoort? Neem dan snel contact met ons op!

Kiest u voor gezoet of gepolijst Crema Marfil?

Wilt u Crema Marfil als vloer in uw woning toepassen? Dan kunt u kiezen uit een gepolijste of gezoete uitvoering. Ga bijvoorbeeld voor de gepolijste afwerking om de steen diepte te geven en de adering en kleur daarmee optimaal tot leven te brengen. Wilt u liever een matte crème uitstraling die lichter oogt dan de gepolijste variant? Dan is een gezoete vloer voor u de best passende keuze. Het enige waar u rekening moet houden, is dat op druk belopen stukken van een gepolijste vloer loopsporen kunnen ontstaan. De steen krijgt hier een wat matte uitstraling. Dit kan echter altijd weer hersteld worden. Met een gezoete vloer zal dit minder snel gebeuren.

Het onderhoud van de marmersoort

Wanneer u een schitterende Crema Marfil vloer of maatwerk in huis heeft, wilt u dat deze zo lang mogelijk mooi blijft. Daarom adviseren wij u deze grondig te reinigen en éénmalig te impregneren met HMK S234. Dit kunt u het beste laten doen door een gespecialiseerd bedrijf, dat exact weet hoe ze met het materiaal om moet gaan. Als jarenlang ervaren natuursteenleverancier en -verwerker kunnen wij dit uiteraard deskundig voor u verzorgen. Na het leggen, schoonmaken en impregneren kunt u de vloer wekelijks dweilen met dweilzeep HMK P324 aangelengd met lauw water.

Het leggen van een vloer van Crema Marfil

Het leggen van Crema Marfil vloeren is echt specialistenwerk. Net als andere natuursteensoorten is het een natuurproduct dat om de juiste bewerking en behandeling vraagt. Dikteverschillen tussen de tegels, de juiste lijmsoorten en de bepaling waar welke steen het beste tot zijn recht komt. Al deze elementen hebben invloed op het eindresultaat. Werken met natuursteen luistert erg nauw en eigenlijk is iedere vervaardiging een stukje maatwerk. Dit laat u natuurlijk het liefst over aan een vakkundige professional.

Bel of mail voor meer informatie

Wilt u ook Crema Marfil kopen? En wilt u ons inschakelen voor het leggen van natuurstenen vloeren en het vervaardigen van maatwerk? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar 0252-533777 of mail naar info@stonevisions.nl. Natuurlijk kunt u ook onze prachtige showroom in de Bollenstreek bezoeken. Wij informeren u daar graag verder over het prachtige Crema Marfil.