• 30 jaar ervaring
  • Vakkundige installatie
  • Persoonlijk contact
  • Uitstekende service
  • 400 m2 showroom

Keramiek keukenblad

Verrijk uw keuken met een keramiek keukenblad

Wilt u graag uw keuken verrijken met een keramisch werkblad? Dan zit u helemaal goed bij Stone Visions. Bij ons kunt u prachtig keramiek en maatwerk keramiek zoals een keramisch aanrechtblad kopen. Stone Visions is een leverancier van prachtige natuursteen soorten. Inmiddels hebben wij al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van de levering, verwerking en plaatsing van producten van natuursteen en keramiek. Bent u benieuwd geworden naar de producten en diensten die wij bieden? Breng dan een bezoek aan onze prachtige, ruime showroom in Hillegom. Hier vindt u ook de verschillende mogelijkheden voor een keramiek werkblad en onze vele andere producten.

Geef uw keuken een exclusieve finishing touch

Bent u de trotse eigenaar van een prachtige keuken of badkamer met apparatuur van een hoogstaande kwaliteit? Dan wilt u natuurlijk ook een unieke finishing touch die uw keuken of badkamer nog bijzonderder en exclusiever maakt. Kies in dat geval voor een prachtig keramisch werkblad of aanrechtblad. Bij Stone Visions vindt u een kwalitatief aanbod met prachtig natuursteen keramiek. Door voor zo’n bijzonder keukenblad te kiezen, wordt het nog fijner om thuis uw maaltijden te bereiden.

Keramiek natuursteen

Wij van Stone Visions zijn van origine een natuursteenlevernacier. Dit betekent echter niet dat wij onze ogen sluiten voor het groeiende aanbod met keramiek van een hoogwaardige kwaliteit. De technieken voor het maken van keramiek worden steeds verder verbeterd. Dit heeft als resultaat dat het keramiek bijna niet meer van echt natuursteen te onderscheiden is. Wilt u zelf de bijzondere uitstraling van een keramiek keukenblad ervaren? Breng dan een bezoek aan onze showroom. Wij laten u hier graag meer zien van onze uitgebreide collectie.

De totstandkoming van keramiek

Zoals gezegd is keramiek tegenwoordig bijna niet meer van echt natuursteen te onderscheiden. Dat komt doordat er steeds meer technieken worden ontdekt en gebruikt om de bijzondere uitstraling van natuursteen na te bootsen. Een van die technieken die tegenwoordig wordt ingezet, is de 3D-printtechniek. Met een 3D-printer kan vrijwel ieder design worden nagemaakt. Zo ontstaat er een werkblad met een prachtig natuurstenen uiterlijk, maar met de voordelen van keramiek.

De hygiënische voordelen van keramiek

Wilt u graag een keramiek keukenblad kopen? Dan kunt u van heel veel voordelen profiteren. Vooral uit praktisch oogpunt wordt er gekozen voor keramiek in plaats van natuursteen. Keramiek is namelijk een nagenoeg onderhoudsvrij, omdat het een vlekbestendig materiaal is. Het is heel eenvoudig schoon te maken, wat ideaal is in een keuken. Keramiek blijft mooi dankzij de krasbestendigheid en watervastheid. Keramiek is niet poreus, waardoor het niet wordt aangetast door vocht en voedselresten. Daarnaast is het blad stoot-, slag- en krasvast. Keramiek biedt nog meer voordelen op het gebied van hygiëne. Bij een keramisch werkblad kan de spoelbak vrijwel naadloos worden geïntegreerd. Wat niet alleen voor een strak en luxueus resultaat zorgt, maar ook de hygiëne ten goede komt. Er kan zich immers geen vuil meer ophopen in de naden.

Keukenbladen - keramiek (1)
Keukenbladen - keramiek (3)
Keukenbladen - keramiek (2)

De hittebestendigheid van een keramisch aanrechtblad

Een keramiek werkblad biedt niet alleen voordelen op het gebied van hygiëne. Een andere zeer befaamde eigenschap van een keramiek aanrechtblad is de hittebestendigheid. Keramiek is een heel hard materiaal. Het is zelfs harder dan graniet. Heeft u een schaal rechtstreeks uit de oven? Of een hete pan van het vuur? Dan kunt u die gewoon rechtstreeks op het aanrecht plaatsen. Een keramisch werkblad kan een temperatuur van maarliefst 450 graden Celsius aan! U hoeft dus geen onderzetters of pannenlap meer onder uw schalen en pannen te zetten, wanneer u deze op het aanrecht plaatst.

Ook esthetisch een uitstekende keuze

Ook esthetisch gezien is keramiek een uitstekende keuze. Het heeft namelijk de allure van natuursteen. Het tilt op deze manier iedere keuken naar een hoger niveau. Zeker in combinatie met mooie apparatuur zal uw keuken een plek zijn als nooit tevoren. Het heeft een prachtige natuurlijke en stoere uitstraling en is heel goed te combineren met andere soorten materialen en randafwerking. De natuurlijke kleuren van een keramiek aanrechtblad brengen veel sfeer in huis. Ten slotte is een keramisch aanrechtblad 100 procent kleurvast.

Ontdek de mogelijkheden in onze showroom

Bent u inmiddels overtuigd van dit prachtige product? Dan wordt het hoog tijd om onze ruime showroom in Hillegom te bezoeken. Onze showroom is de grootste in de Duin- en Bollenstreek. Hier kunt u direct alle mogelijkheden zien op het gebied van keramiek. In onze showroom helpen wij u graag met het kiezen van de kleur en het werkblad dat bij u past. Laat ons uw wensen weten en wij gaan voor u aan de slag. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Het ontstaan van Stone Visions

Maar voordat u onze mooie showroom bezoekt, vertellen wij u graag wat meer over ons mooie bedrijf. De eigenaar van Stone Visions, Marc Zuiderduin, is al sinds 1989 actief in de natuursteenbranche. Hij werd gegrepen door de unieke karaktereigenschappen van natuursteen. Iedere steen is namelijk uniek en heeft bijvoorbeeld een andere adering of tekening. Op die manier begon zijn droom om een eigen bedrijf te beginnen in natuursteen. Met Stone Visions heeft hij zijn droom kunnen waarmaken. Wij willen u graag laten genieten van de natuursteenbeleving. Bij ons kunt u rekenen op een grote vakkennis, expertise en een wereldwijd netwerk met de beste leveranciers van natuursteen en keramiek. Wij helpen u graag met veel professionaliteit en persoonlijke klantfocus.

Maatwerk producten voor iedereen

Aan wie bieden wij onze prachtige natuurstenen en keramische producten en maatwerk? Onder andere architecten, aannemers, andere bouwgerelateerde bedrijven en particulieren komen bij ons terecht voor een prachtige vloer of echte maatwerk producten zoals aanrechtbladen, waskommen, wastafels en vensterbanken. Wat uw wensen ook zijn, wij proberen ze voor u waar te maken. In onze showroom kunt u inspiratie opdoen voor de toepassing van natuursteen en keramiek.

Benader ons voor meer informatie

Wilt u ook een keramiek aanrechtblad kopen bij Stone Visions? Of wilt u meer te weten komen over de verschillende kleuren en mogelijkheden op het gebied van keramiek? Dan bent u van harte uitgenodigd in onze showroom. Hier kunnen wij prachtige voorbeelden laten zien. Wilt u liever direct een werkblad bestellen? Of wenst u direct meer informatie over de mogelijkheden? Dan kunt u ook contact met ons opnemen door te bellen naar 0252-533777 of 06-11701949. Mailen kan naar e-mailadres info@stonevisions.nl. Wij hopen dan zo snel mogelijk een prachtig keramisch werkblad bij u op locatie te plaatsen!