• 30 jaar ervaring
  • Vakkundige installatie
  • Persoonlijk contact
  • Uitstekende service
  • 400 m2 showroom

Keramische tegels

Kom bij ons keramische tegels kopen

Bent u op zoek naar mooie keramische tegels voor binnen of buiten? Breng dan een bezoekje aan Stone Visions. In onze ruime showroom krijgt u een goede indruk van alle mogelijkheden. Laat ons u vrijblijvend adviseren en inspireren. Dan ontdekt u nog beter welke opties u zoal heeft met keramiek. Wij leveren, verwerken en plaatsen de mooiste keramische vloertegels. Maar ook voor keramische terrastegels, tuintegels of andere buitentegels, bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten? Kom dan langs in onze showroom of lees hier alvast meer informatie over onze keramische tegels.

Geef uw vloer of terras een bijzondere finishing touch

Stone Visions heeft al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van natuursteen. Wij zijn van origine dan ook een natuursteenleverancier. Maar omdat keramiek ook erg aantrekkelijk én praktisch is, hebben wij ons tevens daarin gespecialiseerd. Bovendien zijn wij niet alleen leverancier van vloertegels en terrastegels, maar realiseren wij ook echt maatwerk. Al uw wensen vertalen wij graag naar een perfect product. Uiteraard verzorgen wij ook de plaatsing van uw tegels. Vakkundig, vlot en volledig naar uw wensen. Wilt u uw ruimte binnen of buiten een bijzondere finishing touch geven? Laat deze dan voorzien van keramische tegels. Hiermee maakt u van uw terras, tuin of binnenplaats een extra bijzondere en exclusieve ruimte. Bij ons vindt u een kwalitatief aanbod tegels van prachtig natuursteen keramiek. Lees verder om te ontdekken hoe wij keramiek vervaardigen.

Ontdek de voordelen van keramische tegels

Keramiek is een uiterst bijzonder product. Het heeft namelijk de voordelen van natuursteen, maar wordt door de mens vervaardigd. Omdat de technieken voor het maken van keramiek steeds verbeteren, is keramiek tegenwoordig vrijwel niet meer van echt natuursteen te onderscheiden. Een van die technieken die ingezet wordt voor het vervaardigen van keramische buitentegels en binnentegels, is de 3D-printtechniek. Wist u dat met een 3D-printer vrijwel elk design kan worden nagemaakt? Zo kunt u ons dus precies die tegels laten maken die u wenst. En beschikt u over voordelige en praktische tuintegels, terrastegels of vloertegels, met de uitstraling van duur en luxe natuursteen. Benieuwd naar de uitstraling van onze keramische tegels? Bezoek onze showroom en ontdek welke tegels u wilt kopen.

Profiteer van de hygiëne van keramiek

Wij wijzen u graag op de vele voordelen van keramiek. De eerste die we aan willen kaarten, is dat keramiek erg hygiënisch is. Dit maakt van keramiek een erg praktische oplossing als u op zoek bent naar een materiaal voor uw gewenste tuintegels, vloertegels of terrastegels. Zeker vergeleken met echt natuursteen, zijn keramische tegels nagenoeg onderhoudsvrij. Dit komt omdat keramiek vlekbestendig is. Het is daardoor uiterst eenvoudig te reinigen. Dus overweegt u keramische binnentegels? Bijvoorbeeld in uw keuken, woonkamer of serre? Dan belandt er vast wel iets op. Geen zorgen, deze vloertegels zijn namelijk stoot-, slag- en krasbestendig, watervast en niet poreus. Deze tegels worden dus niet aangetast door vocht en voedselresten! Hetzelfde geldt natuurlijk voor uw keramische buitentegels.

Projecten-XXL-keramiek-
Projecten-XXL-keramiek-

Waarom keramische tegels geschikt zijn voor buiten

Naast de hygiënische voordelen, heeft keramiek nog veel meer te bieden. Zo is keramiek zeer hittebestendig. Omdat de tegels ook vochtbestendig zijn, is dit materiaal zeer geschikt om buiten toe te passen. Regent het in de herfst? Sneeuwt het in de winter? Geen probleem. Uw keramische tuintegels en terrastegels zijn hier prima tegen bestand. Wordt het in de zomer tropisch warm? Ook dan hoeft u zich geen zorgen te maken over uw keramische tegels. U kunt zelfs een barbecue of pizzaoven op uw keramische buitentegels plaatsen. Keramiek kan namelijk een temperatuur van maar liefst 450 graden Celsius aan! Er zijn dus geen onderstellen of complete buitenkeukens nodig. U kunt alle warme objecten zonder zorgen op uw keramische tegels plaatsen, zowel buiten als binnen. Kortom, kom direct uw gewenste tegels kopen!

Verrijk uw binnen- of buitenplaats met keramische vloertegels

Keramiek heeft nog veel meer voordelen te bieden. Zo is het een enorm hard materiaal. Het zelfs harder dan het welbekende graniet. Een ander voordeel is dat het ook esthetisch gezien een zeer verstandige keus is. De uitstraling van keramiek doet immers niets onder aan echt natuursteen. U bent er alleen een stuk minder geld voor kwijt! Door keramische tegels te kopen, haalt u uw ruimte binnen of buiten in één keer naar een veel hoger niveau. Weet u nog niet precies hoe u uw tegels wenst? In welke kleur bijvoorbeeld? Of in welke afmeting? En hoe wilt u dat uw tegels gelegd worden? Wij begeleiden u graag bij het maken van uw keuzes. Onze specialisten beschikken over grote vakkennis, ruime expertise en een wereldwijd netwerk met de beste leveranciers van natuursteen en keramiek.

Kies voor de keramische buitentegels of vloertegels van Stone Visions

Marc Zuiderduin, de eigenaar van Stone Visions, is al sinds 1989 actief in de natuursteenbranche. De unieke karaktereigenschappen van natuursteen vond hij zo bijzonder, dat hij hier zijn werk van wilde maken. Valt het u ook op dat elke steen uniek is qua adering, kenmerk en uitstraling? Ook als u kiest voor keramische tegels, kunt u genieten van tegels met een spannende tekening, een speels reliëf of een bijzondere kleur. Deze zijn immers volledig volgens uw wensen te ontwikkelen. Inmiddels kan Marc al meer dan 25 jaar zijn passie delen met zeer veel verschillende klanten. Zo helpen wij particulieren, bedrijven, maar ook aannemers, architecten en andere spelers in de bouw aan hun gewenste natuurstenen en keramische tegels. Volgt u ook? Kom snel inspiratie opdoen in onze ruime showroom. Dit is immers de grootste van de gehele Duin- en Bollenstreek!

Ontdek welke keramische tegels u wilt kopen

Heeft u interesse in mooie keramische vloertegels, tuintegels of terrastegels voor binnen of buiten? Bent u er klaar voor precies die tegels te kopen die uw pand of buitenplaats naar een hoger niveau tillen? Breng dan een bezoekje aan de showroom van Stone Visions. Wij nemen u graag mee in de wereld van keramiek. Wij tonen u de mogelijkheden in kleuren, groottes en afwerkingen. Wenst u een afspraak met onze specialisten te maken? Zodat u ervan verzekerd bent dat wij voldoende tijd voor u vrij hebben gemaakt? Benader ons dan door te bellen naar 0252-533777 of 06-11701949. Mailt u liever? Stuur dan uw vraag of verzoek naar info@stonevisions.nl. Wij zijn benieuwd welke keramische tegels u wilt kopen om uw ruimte binnen of buiten mee te verrijken!