• 30 jaar ervaring
  • Vakkundige installatie
  • Persoonlijk contact
  • Uitstekende service
  • 400 m2 showroom

Marmeren vloer

Kies marmer voor uw tegels

Wilt u uw pand verrijken met een marmeren vloer? Bij Stone Visions kunt u exact die vloertegels van marmer kopen die u wenst. Wij zijn namelijk al sinds 1989 leverancier van de mooiste natuursteen tegels. Hierdoor vindt u bij ons een marmeren vloer voor een prijs die verrassend laag is, maar die tegelijkertijd van zeer hoge kwaliteit is. Deze aanpak heeft ervoor gezorgd dat wij sinds onze start de grootste natuursteen leverancier in de Duin- en Bollenstreek zijn! Volg de vele particulieren, bedrijven, aannemers en architecten die bij ons hun gewenste tegels van marmer hebben gevonden. Kom ook bij ons een marmeren vloer kopen!

Ons aanbod in marmer vloertegels

In onze showroom kunt u 3 verschillende soorten marmer kopen. Uiteraard zijn deze soorten nog veelvuldig onder te verdelen in diverse kleuren, stijlen en afwerkingen. Wij horen graag waar uw voorkeur naar uitgaat. Wij verkopen marmeren vloeren van de bewezen merken:

  • Crema Marfil (Spaans marmer)
  • Exclusief marmer
  • Klassiek marmer

Wilt u meer te weten komen over deze verschillende soorten marmer? Breng dan een bezoekje aan onze sfeervolle showroom. Dan vertellen wij u direct meer over de prijs voor uw gewenste marmeren vloertegels. Wilt u nu alvast wat belangrijke verschillen weten? Lees dan verder. Dan geven wij u alvast een indruk van de eigenschappen en voordelen van bovenstaande marmersoorten.

Verrijk uw pand met marmer vloertegels uit Spanje

De eerste soort marmer tegels die we aan bod willen laten komen, is Crema Marfil. Deze bijzondere marmersoort is afkomstig uit Spanje. Wat deze vloertegels kenmerkt, is dat ze een enorme klasse en elegantie uitstralen. De kleur van Crema Marfil is geel/beige. Plaats deze tegels in uw pand, en laatstgenoemde ontvangt direct een zeer rijke en luxe uitstraling. Omdat deze vloertegels egaal van structuur zijn, voorzien zijn van een rustige adering en een warme tint dragen, zijn deze tegels zeer geschikt voor zowel een modern als een klassiek interieur. Let wel, dit soort marmer is niet vorstbestendig. Laat u daarom zorgvuldig adviseren door onze specialisten. Zij adviseren en begeleiden u graag op het gebied van de toepassingsmogelijkheden van deze mooie vloertegels. Overweegt u deze unieke marmeren tegels voor uw vloer te kopen? Kom dan langs in onze showroom, zodat wij u meer kunnen vertellen over de achtergrond, de voordelen, de afwerkingsmogelijkheden en de prijs van deze steensoort.

Ontdek de voordelen van exclusieve marmer tegels

Bent u op zoek naar iets anders dan Spaans marmer? Bekijk dan onze mogelijkheden in exclusieve marmers. Met exclusief marmer gunt u uw woning of bedrijfspand in één keer een grandioze make-over. Bij ons kunt u exclusieve marmeren tegels kopen van onder andere Nero Portoro, Noir Saint Laurent, Mistic Brown, Bianco Lasa, Bronze Armani, Ceppo di Gres, Pietra Grey, Tempory Brown en Zebrino White. Binnen deze merken heeft u de keuze uit een enorm scala aan kleuren, maatvoeringen en afwerkingen. Kiest u bijvoorbeeld voor wit, grijs of bijvoorbeeld zwart? En wenst u een marmeren vloer van platen, tegels of bent u juist op zoek naar blokken? Kom bij ons langs om te ontdekken waar uw voorkeur naar uitgaat. Prettig om te weten, is dat als u uw gewenste vloertegels bij ons besluit te kopen, wij deze ook graag voor u verwerken en plaatsen. Volledig naar uw wens en uiterst vakkundig. Kortom, u heeft in ons uw allround partner op het gebied van marmer tegels gevonden.

Bekijk wat er mogelijk is met vloertegels van klassiek marmer

Spreekt de uitstraling van klassiek marmer uw meer aan dan de Spaanse en exclusieve varianten? Bekijk dan het aanbod van klassieke tegels in onze natuursteen showroom. Daar treft u prachtige vloertegels aan van de merken Arabescato, Calacatta, Bianco Carrara en Statuario Venato. Deze tegels beschikken over een uitgesproken adering van grijs, zwart, crème, wit of bruin. De prijs van uw marmeren vloer is afhankelijk van de kleur van de ondergrond en de mate van de adering. Bekijk snel in onze showroom welke variant u het meeste doet. Een vloer van dit marmer vormt de perfecte basis voor elk interieur. Of u nou kiest voor een moderne, industriële of een klassieke inrichting; klassiek marmer kopen kan altijd. Heeft u een bepaald soort klassiek marmer op het oog? Breng dan een bezoekje aan onze showroom. Onze leveranciers zorgen dat u precies die marmeren vloer kunt kopen, die aan al uw wensen voldoet.

Kom langs in onze showroom vol marmeren tegels

Wist u al dat wij al sinds 1989 bestaan? In dat jaar begon eigenaar Marc Zuiderduin in de natuursteenbranche. Wat hem dit besluit deed maken, was zijn grote passie voor de unieke karaktereigenschappen van natuursteen. Hij bleef zich fascineren over het feit dat elke steen en elke tegel een andere tekening, adering en karakter heeft. Vanwege deze unieke eigenschap, is geen enkele vloertegel van marmer hetzelfde. Ook zorgt deze aard van natuursteen ervoor, dat het verwerken van dit materiaal een zeer verfijnde en zorgvuldige klus is. Wilt u ervaren wat een marmeren vloer met u doet? Ontdek de ware natuursteenbeleving door een bezoekje te brengen aan onze showroom. Wij heten u van harte welkom en nemen u graag mee in de wereld van het marmer. Profiteer hierbij van onze ruime vakkennis, brede expertise en wereldwijde contacten met leveranciers.

Voor een lage prijs topkwaliteit marmer kopen

Wij onderscheiden ons op verschillende manieren van andere leveranciers in natuursteen. Zo zijn wij ten eerste de grootste natuursteen leverancier in de Duin- en Bollenstreek. Daarnaast bieden wij de mooiste marmer tegels aan voor zowel particulieren als bedrijven. Bovendien zijn wij een populair adres voor aannemers, architecten en andere spelers in de bouw. Een derde belangrijk punt dat van ons uw perfecte partner in natuursteen maakt, is dat wij uw gewenste marmer vloertegels leveren, verwerken én plaatsen. Hierbij gaan we professioneel te werk, hanteren we een persoonlijke focus op uw wensen en bieden we u een volledige service. Benieuwd naar ons aanbod in marmeren vloeren? Breng dan zo spoedig mogelijk een bezoekje aan onze showroom. U mag ook een afspraak met ons maken. Dan maken we voldoende tijd voor u vrij, om u te begeleiden naar uw gewenste vloer van marmer.

Vind bij ons uw gewenste marmeren vloer

Bent u benieuwd voor welke prijs u bij ons een marmeren vloer kunt kopen? Breng een bezoekje aan onze ruime showroom. Voor meer informatie of het maken van een afspraak belt u naar 0252-533777, 06-11701949 of stuur een e-mail naar info@stonevisions.nl. Wij zien u graag tegemoet tussen onze collectie marmer vloertegels en tegels!