• 30 jaar ervaring
 • Vakkundige installatie
 • Persoonlijk contact
 • Uitstekende service
 • 400 m2 showroom

Natuurstenen vloer

Een natuurstenen vloer voor een luxe uitstraling

Heeft u interesse in een mooie natuurstenen vloer? Maak direct een afspraak met Stone Visions. Als natuursteen leverancier gebruiken wij alleen hoge kwaliteit natuursteen tegels. Hierbij hanteren wij een scherp oog voor detail. Producten van natuursteen kopen is namelijk maatwerk. Bezoek daarom onze natuursteen winkel en laat u persoonlijk adviseren en inspireren. In onze natuursteen showroom ligt precies die natuurstenen vloer waar u naar op zoek bent!

Wat is Belgisch hardsteen precies?

Belgisch hardsteen is een kalkgesteente met een unieke blauwgrijze kleur. Deze steensoort staat ook wel bekend onder de namen blauwe steen, arduin, kolenkalksteen of petit granit. Dit natuursteen wordt gewonnen in twee grote gebieden in België. We hebben het dan over de Ardennen en het Henegouwen. Wat deze steensoort bijzonder maakt, is dat deze marmers voorzien zijn van zichtbare kalkskeletjes van diertjes die op de zeebodem hebben geleefd (crinoiden). Ook zitten er zeer fijne plantenresten verspreid over de Belgische hardsteen tegels. Dit tast de kwaliteit of de duurzaam van dit natuursteen niet aan, maar zorgt juist voor een unieke en exclusieve look. De plantenresten zijn daarnaast verantwoordelijk voor de kleur van de steen. Wat voor een product wilt u van Belgisch hardsteen kopen?

Ons aanbod in natuurstenen vloeren

Heeft u al een idee welke natuurstenen vloeren u het meest aanspreken? In onze natuursteen winkel kunt u de volgende varianten kopen:

 • Belgisch hardsteen
 • Bourgondische dallen
 • Crema Marfil (Spaans marmer)
 • Exclusieve marmers
 • Klassieke marmers
 • Natuursteen keramiek
 • Terrastegels

Wilt u zelf ontdekken wat er allemaal mogelijk is? Maak een afspraak in onze ruime natuursteen showroom. Wij zijn niet voor niets de grootste natuursteen leverancier in de Duin- en Bollenstreek!

Meer informatie over deze natuursteen leverancier

Eigenaar Marc Zuiderduin begon al in 1989 in de natuursteenbranche. Hij koos hiervoor omdat hij werd gegrepen door de unieke karaktereigenschappen van natuursteen. Immers, elke steen heeft een andere tekening, adering en eigenschap. Marc was hierdoor gefascineerd, waardoor hij besloot een eigen bedrijf in natuurstenen vloeren te starten. Met Stone Visions kan Marc zijn ultieme natuursteenbeleving optimaal delen met zijn klanten. Als basis hiervoor stelt hij zijn vakkennis, expertise en wereldwijde contacten met leveranciers beschikbaar. Bovendien hanteren we een persoonlijke klantfocus en professionaliteit voor een compleet ontzorgende en ultieme service.

Waarom kiezen voor onze natuursteen showroom?

Dat Stone Visions veruit de grootste natuursteen winkel in de ruime regio is, zorgt ervoor dat wij hét adres voor velen zijn. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht om natuursteen te kopen. Daarnaast weten veel aannemers, architecten en andere bouwgerelateerde bedrijven en particulieren ons te vinden. Neem contact op met onze natuursteen winkel om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. In onze showroom mag u vrijblijvend een kijkje nemen tussen onze grote collectie natuursteen tegels, maar u kunt ons uiteraard ook om advies en begeleiding vragen. Wij helpen u graag aan precies de juiste natuurstenen vloer. Lees verder om alvast een indruk van onze verschillende natuursteen tegels te krijgen.

Ontdek de eigenschappen van Belgisch hardsteen

Belgisch hardsteen, ook wel bekend onder de namen arduin, blauwe steen, kolenkalksteen of petit granit, is een kalkgesteente met een bijzondere blauwgrijze kleur. Dit natuursteen wordt zowel in de Ardennen als in het Henegouwen gewonnen. Wat het meest in het oog springt bij deze marmers, zijn de zichtbare kalkskeletten van diertjes die op de zeebodem leefden (crinoiden). Ook zijn er zeer fijn verspreide plantenresten te ontdekken. Deze zijn verantwoordelijk voor de kleur van de steen (koolstof). Deze unieke kenmerken maken deze blauwsteen zeer populair. Belgisch hardsteen is op verschillende manieren af te werken. Zo kunt u er zeer eenvoudig een persoonlijk tintje aan geven. Denk aan schuren, zandstralen, boucharderen, zoeten of frijnen. Zijn deze termen u nog onbekend? Als ervaren natuursteen leverancier informeren wij u graag hierover!

Kies voor luxe uit Spanje met Crema Marfil

Met Crema Marfil, een bijzondere Spaanse marmersoort, brengt u ware klasse en elegantie in een woning of bedrijfspand. Bezoek onze winkel als u overweegt deze natuursteen tegels te kopen. Wij vertellen u dan graag meer over de achtergrond, voordelen, kwaliteit, afwerkingen en prijzen van deze warme steensoort. Crema Marfil is een geel/beige marmer. Waar deze natuurstenen vloeren om bekend staan, is de zeer rijke en luxe uitstraling. De egale structuur, rustige adering en warme tint van de kalksteen, maken deze tegels geschikt voor zowel een klassiek als modern interieur. Let wel, omdat Crema Marfil geen eenvoudig natuursteen is (zo is het marmer niet vorstbestendig), is het essentieel een ervaren en bewezen natuursteen leverancier in te schakelen. Stone Visions dus!

Bekijk ook de andere marmers in onze natuursteen winkel

Naast de luxe Spaanse marmers, kunt u bij ons nog veel meer gemarmerd natuursteen kopen. Zo zijn wij dé natuursteen leverancier van vele exclusieve marmers. Deze natuurstenen vloeren zijn afkomstig van hoogstaande merken, waaronder Bianco Lasa, Bronze Armani, Ceppo di Gres, Nero Portoro, Noir Saint Laurent, Mistic Brown, Pietra Grey, Tempory Brown en Zebrino White. Bent u juist meer gecharmeerd van de klassieke marmers? Bekijk in onze natuursteen showroom dan het aanbod van de merken Arabescato, Bianco Carrara, Calacatta en Statuario Venato. Deze tegels, met een uitgesproken adering van grijs, zwart, crème, wit of bruin, vormen de perfecte basis voor elk interieur. Bezoek onze winkel en ontdek welke natuurstenen vloer u wilt kopen.

Ontmoet uw allround partner op het gebied van natuursteen

Hoewel het geen natuursteen is, bieden wij als leverancier ook tegels aan van keramiek. De reden hiervoor komt vooral vanuit praktisch oogpunt. Met de steeds beter wordende 3D-printtechnieken kan met keramiek vrijwel elk gewenst design ontwikkeld worden. Het resultaat in keramiek is vrijwel niet te onderscheiden van een echt natuurstenen vloer. Daarnaast heeft keramiek als groot voordeel dat het nagenoeg onderhoudsvrij is. Vraag ons in onze showroom naar alle mogelijkheden. Waar we u verder nog op willen wijzen, is dat wij niet alleen leverancier zijn van natuursteen. Wij verzorgen namelijk ook de verwerking en de plaatsing ervan. Uiterst vakkundig en volledig volgens uw wensen. Kortom, kies ook voor een maatwerk natuurstenen vloer!

Bezoek onze natuursteen winkel voor uw gewenste natuurstenen vloer

Wilt u kennismaken met deze bewezen leverancier in natuurstenen vloeren? Breng dan een bezoekje aan onze natuursteen showroom. Of maak een afspraak met ons door te bellen naar 0252-533777, 06-11701949 of stuur een mail naar info@stonevisions.nl. Wij zorgen er graag voor dat uw pand straks verrijkt wordt met de allermooiste natuursteen tegels of een unieke natuurstenen vloer!