• 30 jaar ervaring
  • Vakkundige installatie
  • Persoonlijk contact
  • Uitstekende service
  • 400 m2 showroom

Terrastegels

Kom bij ons uw gewenste terrastegels kopen

Wilt u mooie terrastegels kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Stone Visions. Breng een bezoek aan onze showroom. Hier ontdekt u meteen welke mogelijkheden er allemaal zijn. Desgewenst komen wij u vrijblijvend adviseren en inspireren. Zo ontdekt u meteen welke opties er zoal bestaan in tuintegels. Wij leveren, verwerken en plaatsen de mooiste terrastegels van keramiek. Deze zijn 2 cm dik en geven een luxe en stoere uitstraling. Keramiek bestaat uit zuivere natuurlijke materialen zoals klei en kwarts. Verder is het door-en-door gekleurd, constant en kwalitatief hoogwaardig. Benieuwd? Kom bij ons uw gewenste keramische terrastegels of tuintegels kopen!

Gun uw tuin of terras die mooie make-over

Stone Visions is als natuursteenleverancier al meer dan 25 jaar actief in het verwerken, leveren en plaatsen van natuursteen. Toch hebben we besloten ook keramiek op te nemen in ons assortiment. Dit materiaal is namelijk zeer aantrekkelijk én praktisch. En omdat wij niet alleen tuintegels en terrastegels leveren, maar deze ook vervaardigen, kunnen we echt maatwerk leveren. Zeker met keramiek is dit optimaal mogelijk. Laat ons al uw wensen vertalen naar een perfect product. Schakel ons bovendien direct in voor het plaatsen van uw tegels. Dit doen wij vlot, vakkundig en volledig naar uw wensen. Wilt u uw terras of tuin een ware make-over geven? Kies dan voor nieuwe keramische terrastegels of tuintegels. Hiermee tovert u uw terras of tuin in één keer om tot een extra bijzondere en exclusieve plek. Ontdek direct ons kwalitatieve aanbod aan tegels van prachtig natuursteen keramiek.

Ontdek hoe keramische tegels worden gemaakt

Wij overtuigen u graag van het feit dat keramiek een uiterst bijzonder product is. Het biedt u namelijk de voordelen van natuursteen, maar is een stuk voordeliger én praktischer. De technieken om keramiek te maken, verbeteren bovendien voortdurend. Hierdoor is keramiek inmiddels vrijwel niet meer te onderscheiden van echt natuursteen. Een van de technieken waarmee keramische tuintegels en terrastegels kunnen worden gemaakt, is de 3D-printtechniek. Wat zo ideaal hieraan is, is dat vrijwel elk design kan worden nagemaakt. Heeft u dus een bepaald design, een specifieke tekening of adering in gedachten voor uw tuin- of terrastegels? Dan kunnen wij dat voor u verwezenlijken. Wilt u ook deze luxe doch praktische en voordelige tuintegels of terrastegels kopen? Maak een afspraak met ons in onze showroom en ontdek uw mogelijkheden.

Profiteer van het onderhoudsarme karakter van keramiek

Keramiek draagt enorm veel voordelen. Wij wijzen u hier graag op. Wist u bijvoorbeeld al dat keramiek erg onderhoudsarm is? Deze eigenschap maakt van keramiek het optimale materiaal voor uw gewenste tuintegels of terrastegels. Twijfelt u nog tussen natuursteen en keramiek? Besef dan dat het onderhoud van natuursteen vaak wat meer werk behoeft. Bent u dus op zoek naar een betaalbare, aantrekkelijke en onderhoudsarme oplossing? Neem dan een kijkje in onze collectie aan keramische tuintegels en terrastegels. Tegels die buiten worden geplaatst, op een terras of in een tuin, hebben het nodige te verduren. Ook als we het nog niet eens over de weersinvloeden hebben! Gelukkig zijn tegels van keramiek watervast, niet poreus en stoot-, slag- en krasbestendig. Het onderhouden en reinigen van deze tegels is dus uiterst eenvoudig!

Om deze redenen kiest u voor keramische tegels voor buiten

Naast dat keramiek zeer onderhoudsarm is, is het ook nog eens zeer hittebestendig én vochtbestendig. Daarom is het erg verstandig keramische tuintegels of terrastegels te kopen. Keramiek is namelijk zeer geschikt om buiten toe te passen. Ook al stormt het in de herfst of ligt er een dik sneeuwpak in de winter; uw keramische tuintegels en terrastegels kunnen hier prima mee overweg. Is er sprake van tropische temperaturen in de zomer? Ook dan kunnen uw keramische tegels prima aan. Omdat keramiek zelfs een temperatuur van 450 graden Celsius aan kan, kunt u geheel zorgeloos een pizzaoven of een barbecue op uw tegels plaatsen! Een complete buitenkeuken of onderstel is niet nodig. Wilt u nog meer voordelen ontdekken van onze tuintegels en terrastegels? Bekijk direct welke tegels u kunt kopen in onze showroom!

Verrijk uw terras of tuin met aantrekkelijke keramische tegels

Buiten de eerder genoemde voordelen om, mag niet vergeten worden dat keramiek ook nog gewoon een heel erg aantrekkelijk materiaal is, esthetisch gezien. Immers, de uitstraling van keramiek is vergelijkbaar met die van echt natuursteen. U betaalt alleen een stuk minder voor de tuintegels en terrastegels! Als u besluit keramische tegels te kopen, dan geeft u uw tuin of terras in één keer een enorme opkikker. Twijfelt u nog een beetje over bepaalde zaken? Bijvoorbeeld de kleur, de afmeting of de legwijze? Laat onze specialisten u geheel vrijblijvend adviseren en inspireren. Wij hebben in de afgelopen jaren erg veel vakkennis, ruime expertise en een wereldwijd netwerk met de beste leveranciers van natuursteen en keramiek op kunnen bouwen. Zo kunnen wij u nu alles vertellen over onze tegels. Wist u bijvoorbeeld al dat keramiek zelfs harder is dan graniet?

Kies voor de keramische tuintegels of terrastegels van Stone Vision

Al sinds 1989 is Marc Zuiderduin, de eigenaar van Stone Visions, actief in de natuursteenbranche. Hij werd toen al zeer gegrepen door de unieke karaktereigenschappen van natuursteen. Deze passie wilde hij graag delen met zoveel mogelijk mensen. Daarom startte hij met Stone Visions. Nu, ruim 25 jaar later, komen allerhande geïnteresseerden bij ons tuintegels en terrastegels kopen. Denk aan particulieren, bedrijven, aannemers, architecten en andere spelers in de bouw. Bent u ook zo gecharmeerd van het feit dat elke natuursteen uniek is? Zelfs als u besluit keramische tegels te kopen, heeft u de optie te kiezen voor een unieke tekening, adering of bijzonder reliëf te kiezen. Geef uw wensen direct ons aan door. Breng snel een bezoekje aan onze ruime showroom, de grootste van de Duin- en Bollenstreek!

Welke keramische terrastegels of tuintegels wilt u kopen?

Bent u overtuigd van de vele voordelen van keramische terrastegels en tuintegels? Wacht dan niet langer, maar besluit vandaag nog een kijkje te nemen in onze showroom. Met onze tegels haalt u uw terras of tuin namelijk direct naar een hoger niveau. Wilt u een afspraak maken met de specialisten van Stone Visions? Omdat u optimaal geadviseerd wilt worden in uw mogelijkheden in kleur, grootte en afwerking? Bel dan direct naar 0252-533777 of 06-11701949. Communiceert u liever per mail? Stuur uw bericht dan naar info@stonevisions.nl. Wij heten u van harte welkom, zodat u straks precies die keramische tuintegels of terrastegels kunt kopen die al aan uw wensen voldoen!