• 30 jaar ervaring
  • Vakkundige installatie
  • Persoonlijk contact
  • Uitstekende service
  • 400 m2 showroom

Vloertegels badkamer

Verrijk uw badkamer met nieuwe vloertegels

Wilt u nieuwe vloertegels voor uw badkamer kopen? Of voor een andere ruimte in uw huis? Breng een bezoekje aan Stone Visions. Wij leveren, verwerken en plaatsen alleen hoge kwaliteit natuursteen tegels. Hierbij hanteren wij als natuursteen leverancier altijd een scherp oog voor detail. Wij beseffen zeer goed dat werken met natuursteen inherent is aan maatwerk. Breng daarom een bezoekje aan onze showroom. Daar kunt u zich persoonlijk en vrijblijvend laten adviseren en inspireren. In onze natuursteen showroom kunt u precies die vloertegels kopen, die aan al uw wensen voldoen!

Ontdek ons aanbod in natuurstenen vloeren

Heeft u al een bepaalde voorkeur voor bepaalde vloertegels? Wij hebben voor elke badkamer, keuken of woonkamer de juiste tegels. Zo kunt u bij onze natuursteen winkel de volgende varianten kopen:

  • Belgisch hardsteen
  • Bourgondische dallen
  • Natuursteen keramiek
  • Crema Marfil (Spaans marmer)
  • Exclusieve en klassieke marmers

Wilt u met uw eigen ogen en handen kunnen zien en voelen van welke natuursteen u het meest gecharmeerd bent? Maak een afspraak met onze specialisten. Wij zien u graag tegemoet in onze showroom, de grootste in de Duin- en Bollenstreek!

Waarom bij ons vloertegels kopen?

Bij Stone Visions kopen zowel particulieren, bedrijven, aannemers, architecten als andere bouwgerelateerde bedrijven en particulieren inmiddels al meer dan 25 jaar de mooiste vloertegels. Het begon in 1989, toen Marc Zuiderduin zijn passie voor de unieke karaktereigenschappen van natuursteen wilde delen met zoveel mogelijk mensen. Door Stone Visions te starten, werd deze droom werkelijkheid. Wat onze aanpak zo onderscheidt van andere spelers in de natuursteenbranche, is dat wij vakkennis, expertise, persoonlijke klantfocus en ultieme service altijd centraal hebben staan. Bovendien hebben we inmiddels een netwerk met wereldwijde contacten met professionele leveranciers aangelegd. Dit verzekert u van topkwaliteit en een vakkundige aanpak.

Verrijk uw badkamer met Belgisch hardsteen

Belgisch hardsteen wordt zowel in de Ardennen als in het Henegouwen gewonnen. U kent deze natuursteen soort misschien ook wel onder de namen arduin, blauwe steen, kolenkalksteen of petit granit. Dit bijzondere kalkgesteente heeft een unieke blauwgrijze kleur. Wat deze steensoort helemaal bijzonder maakt, is dat er nog zichtbare kalkskeletjes van diertjes die op de zeebodem leefden (crinoiden) in zitten. Net als zeer fijn verspreide plantenresten. Deze resten zorgen voor de kleur van de steen (koolstof). Wat enorm bijdraagt aan de populariteit van deze natuursteen, is dat Belgisch hardsteen op veel diverse manieren is af te werken. Dit geeft u immers de mogelijkheid uw vloer echt persoonlijk te maken. Wilt u uw vloertegels laten schuren, boucharderen, zandstralen, zoeten of frijnen? Vraag ons desgewenst om meer informatie hierover.

Kies voor een chique badkamer met Bourgondische dallen

Bourgondische dallen zijn oorspronkelijk afkomstig is uit de Bourgogne streek in Frankrijk. Daar werden deze vloertegels eeuwen geleden al gebruikt in kastelen, kerken en kloosters. Deze vloertegels stralen immers een zeer unieke, warme en exclusieve sfeer uit. De vloertegels van deze kalksteensoort kent u misschien ook wel onder de namen Franse witsteen, pierre de bourgogne of pierre de burgundy. Bezoek onze showroom om te ontdekken in welke kleurschakeringen en afwerkingen u deze vloertegels kunt kopen. Kiest u voor verouderd en doorleefd of juist voor strak en modern? Wij tonen u graag alle mogelijkheden. Het zal u wellicht verrassen dat deze luxe vloertegels in werkelijk elk interieur geplaatst kunnen worden. Dus ook uw badkamer bijvoorbeeld zal een grandioze make-over krijgen met deze tegels.

Projecten-badkamers
Badkamers (7) (1)
badkamers-projecten

Haal Spanje in huis met Crema Marfil

Bent u gecharmeerd van die warme, luxe, mediterrane sfeer? Kies er dan voor vloertegels van Crema Marfil te kopen. Deze bijzondere Spaanse marmersoort geeft een unieke klasse en elegantie aan uw woning of bedrijfspand. Wenst u deze vloertegels in uw badkamer? Geen probleem! Deze vloertegels zijn namelijk vochtbestendig. Let wel, Crema Marfil is niet vorstbestendig. Wij raden u dus af deze tegels buiten of in een andere erg koude ruimte te plaatsen. Deze marmersoort staat bekend om haar geel/beige kleur. Verder zorgt de egale structuur, de rustige adering en de warme tint ervoor, dat deze vloertegels in zowel klassieke als moderne interieurs optimaal tot hun recht komen. Bent u benieuwd naar nog meer eigenschappen, voordelen en toepassingsmogelijkheden van deze vloertegels? Breng een bezoekje aan onze showroom!

Bekijk welke marmers u nog meer bij ons kunt kopen

Wij verkopen niet alleen luxe Spaanse marmers. Zo kunt u bij ons ook andere exclusieve of juist klassieke marmeren vloertegels kopen. Laat ons u begeleiden naar onze exclusieve collectie van marmersoorten. Hier kunt u vloertegels kopen van vooraanstaande merken, zoals Bianco Lasa, Pietra Grey, Ceppo di Gres, Nero Portoro, Noir Saint Laurent, Bronze Armani, Mistic Brown, Tempory Brown en Zebrino White. Wilt u uw woonkamer, keuken of badkamer juist voorzien van een mooie, klassieke sfeer? Plaats dan klassieke vloertegels in uw badkamer, keuken of woonkamer. U kunt bij ons terecht voor de merken Arabescato, Bianco Carrara, Calacatta en Statuario Venato. U kunt kiezen uit vloertegels met een grijze, zwarte, crèmekleurige, witte of bruine adering. Er is meer mogelijk dan u denkt. Bezoek onze winkel en ontdek direct welke vloertegels u wilt kopen.

Kies voor keramische vloertegels in uw badkamer

Ook al zijn we een leverancier van natuursteen, wij hebben ons ook gespecialiseerd in keramiek. Deze steensoort is namelijk zeer praktisch, esthetisch én betaalbaar. Wat dit materiaal helemaal mooi maakt, is dat het tegenwoordig te verwerken is met een 3D-printer. En omdat deze technieken alleen maar beter worden, ontstaan er ook steeds meer mogelijkheden met keramiek. Zo kan vrijwel elk gewenst design nagemaakt worden. Wat ontstaat zijn kwalitatieve vloertegels van keramiek, die bijna niet te onderscheiden zijn van een natuurstenen vloer. En wist u al dat keramische vloertegels zeer onderhoudsarm zijn? Als u bij ons besluit vloertegels te kopen, dan komen wij deze niet alleen leveren en verwerken naar uw wens, maar zullen wij deze ook vakkundig plaatsen in uw badkamer, of waar dan ook. Kortom, kom bij ons uw gewenste maatwerk vloertegels kopen!

Kom bij ons uw gewenste maatwerk vloertegels kopen

Bezoek onze showroom om een kijkje te nemen tussen onze vloertegels voor uw badkamer, woonkamer of keuken. Desgewenst zullen wij u vrijblijvend van advies, inspiratie en begeleiding voorzien. Op die manier helpen u graag aan precies de juiste vloertegels. Wilt u een afspraak maken met onze specialisten? Bel naar 0252-533777 of 06-11701949. Als u liever mailt, mag u een e-mail sturen naar info@stonevisions.nl. Wij zorgen er graag voor dat u straks vloertegels kunt kopen voor uw badkamer of waar dan ook, die volledig aan uw wensen voldoen.