• 30 jaar ervaring
  • Vakkundige installatie
  • Persoonlijk contact
  • Uitstekende service
  • 400 m2 showroom

Keramische vloertegels? Specialist in Hillegom

Terug naar overzicht

Vele soorten, maten en kleuren keramische tegels

Als u op zoek bent naar keramische tegels is de keuze tegenwoordig niet meer beperkt tot slechts een paar soorten. Keramische vloertegels zijn tegenwoordig verkrijgbaar in vele soorten, maten en kleuren. Bij ons kunt u terecht voor keramische vloertegels voor de woonkamer, badkamer, het toilet en de keuken. Wat dat betreft zijn we echt dé specialist in Hillegom voor al uw keramische tegels. Bij Stone Vision staan we voor u klaar om u te adviseren over, en te helpen met, het uitzoeken van de keramisch tegels die u nodig heeft voor uw woning

Keramische vloertegels Hillegom

Als specialist in Hillegom hebben wij vele soorten en maten keramische vloertegels in ons assortiment, waarvan een groot deel uit voorraad leverbaar is. Keramische vloertegels zijn verkrijgbaar in alle denkbare kleuren en diverse afmetingen. Voor elke stijl is er een keramische vloertegel te vinden. De meeste tegels voor keramische vloeren worden gelegd in de afmetingen 60x60x1 cm en 30x60x1 cm. Alle keramische vloeren zijn van uitstekende kwaliteit en door eigen import zeer scherp geprijsd.

Voordelen van keramische vloertegels

Uw ruimte oogt ruimer als de tegels zoveel mogelijk in de originele maat gelegd worden. Men zegt dat een grote tegel een vertrek groter doet lijken. Dat onderschrijven wij, maar dan moet de grote tegel wel mooi uitkomen. Moeten er grote stukken van uw tegel gezaagd worden om hem passend te krijgen? Dan kunt u beter kiezen voor kleinere keramische tegels.

Onderhoud van keramische vloertegels

Eén van de grote voordelen van het laten leggen van keramische vloertegels is dat ze zeer onderhoudsarm zijn. Zo is een keramische vloertegel niet gevoelig voor zuren en vetvlekken. Ook zijn ongepolijste keramische tegels krasvrij. Dweilen met water en allesreiniger is meestal genoeg om de vloer mooi te laten stralen. Keramische vloertegels worden machinaal gemaakt. Ze worden op hoge temperaturen gebakken, waardoor ze een unieke hardheid krijgen. Een ander fijn voordeel is dat een vloertegel van keramiek maatvast is. Dat is erg handig bij het opmeten en legen van de tegels.

Prints en kleuren

Aan de hand van diverse prints wordt het uiterlijk van de keramische vloertegel bepaald. Een keramische vloer bestaat uit een aantal prints in dezelfde kleurstelling die net even anders zijn, dit zorgt voor een mooi en natuurlijk eindresultaat. Dat maakt ze zeer geschikt voor gebruik in een ruimte als een badkamer of toilet.

Keramische vloertegels bekijken in onze showroom

Kom gerust langs in onze showroom om ons assortiment keramische vloertegels in Hillegom te bekijken. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0252-533777 of door een e-mail te sturen naar info@stonevisions.nl.