• 30 jaar ervaring
  • Vakkundige installatie
  • Persoonlijk contact
  • Uitstekende service
  • 400 m2 showroom

5 voordelen van een marmeren keukenblad

Terug naar overzicht
Keukenbladen-composiet

Kies voor een marmeren keukenblad

Zoekt u een nieuw keukenblad dat elegantie en stijl toevoegt aan uw keuken? Dan is een marmeren keukenblad de perfecte keuze voor u! Marmer is een tijdloos en luxueus natuursteen dat zeer populair is voor het maken van keukenbladen. Kies ook voor een marmeren keukenblad en u staat straks met veel plezier uw maaltijden te bereiden! Om u te helpen bij het maken van een keuze, vertelt Stone Visions u graag meer over de voordelen van een marmeren keukenblad.

Creëer een chique keuken

Heeft u een prachtige keuken in uw woning? Een keuken met perfect hangende kastjes, geavanceerde apparatuur en een prachtige kraan? Door te kiezen voor een marmeren keukenblad, geeft u uw keuken extra allure. Door marmer aan uw keuken toe te voegen, oogt uw keuken namelijk nog chiquer en exclusiever.

Sterk materiaal

Marmer is een heel sterk gesteente dat uw leven lang meegaat. Het is dan ook zeer slijtvast en krasvast. Daarom is een marmeren keukenblad ideaal voor een keuken die veel gebruikt wordt.

Waterafstotend na polijsten en impregneren

Wat u wel moet weten van marmer, is dat het een licht poreus gesteente is. Vocht zou dus in het marmer kunnen doordringen. Daarom wordt een marmeren keukenblad gepolijst en geïmpregneerd. Door het polijsten wordt het oppervlakte dichter en door het impregneren krijgt het marmer waterafstotende eigenschappen. Hierdoor is een marmeren aanrechtblad ook direct minder gevoelig voor vlekken.

Verschillende soorten en kleuren mogelijk

Als u kiest voor een marmeren keukenblad, heeft u de keuze uit verschillende soorten en kleuren marmer. Zo vindt u bij ons exclusieve marmersoorten zoals Bronze Armani, Ceppo di Gres, Tempory Brown, Zebrino White, Bianco Lasa, Noir Saint Laurent, Nero Portoro, Pietra Grey en Mistic Brown, maar ook klassieke marmers zoals de Italiaanse soorten Arabescato, Bianco Carrara, Calacatta en Statuario Venato. Marmer kleuren zijn te vinden in onder andere bruin, roze, rood, groen, beige, zwart, lichtgrijs en wit. U vindt bij ons dus ongetwijfeld een marmeren keukenblad dat past bij uw keuken.

Verschillende afwerkingen mogelijk

Een marmeren keukenblad kan op twee verschillende manieren afgewerkt worden, namelijk door het marmer te polijsten of te zoeten. Polijsten zorgt voor hoogglans. Het geeft marmer een warme uitstraling en heeft een glad en hygiënisch resultaat. Door marmer te zoeten, ontstaat er een meer natuurlijke uitstraling. Een gezoet effect wordt ook wel zijdeglans genoemd. Uiteraard bepaalt u zelf hoe uw marmeren keukenblad eruit komt te zien.

Marmeren keukenblad kopen bij Stone Visions

Wilt u profiteren van de vele voordelen van een marmeren keukenblad? Kom dan langs in de showroom van Stone Visions! Bij vragen of voor meer informatie kunt u bellen naar 0252-533777 of een mail sturen naar info@stonevisions.nl.