• 30 jaar ervaring
  • Vakkundige installatie
  • Persoonlijk contact
  • Uitstekende service
  • 400 m2 showroom

5 voordelen van een composiet aanrechtblad

Terug naar overzicht

De voordelen van een composiet aanrechtblad

Zit u eraan te denken om het aanrechtblad van uw keuken te vervangen? Bent u van plan om uw keuken compleet te renoveren en wilt u daarbij gaan voor een aanrechtblad van een mooi en sterk materiaal? Dan is een aanrechtblad van composiet écht iets voor u. Met dit prachtige materiaal haalt u namelijk een boel voordelen in uw huis. Stone Visions geeft u in dit artikel dan ook graag 5 voordelen van een composiet aanrechtblad.

1: Sterke eigenschappen

Door het productieproces is composiet bijzonder sterk. Daarnaast heeft een composiet aanrechtblad een kras-, stoot- en snijvaste laag. U hoeft er met een composiet aanrechtblad dus niet bang voor te zijn dat u deze per ongeluk beschadigt door er iets op te laten vallen of door per ongeluk met een mes uit te schieten.

2: Hygiëne boven alles

Composiet staat bekend om zijn hygiënische kwaliteiten. Door de afwerking van het composiet kunnen er geen bacteriën en andere soorten ongedierte in de poriën van het materiaal komen. Hierdoor is composiet erg hygiënisch bij het bereiden van eten. Dat kookt wel zo prettig natuurlijk

3: Hittebestendig

Een ander fijn detail van een composiet aanrechtblad is dat het erg hittebestendig is. Dit is vooral erg fijn met koken. U kunt dus eenvoudig een hete pan op uw composiet aanrechtblad zetten om het eten op te scheppen of om bijvoorbeeld de pasta van de ene pan in de saus in de andere pan te doen. U hoeft dus niet met onderzetters te gaan lopen hannesen. Dat is vooral handig als u een relatief kleine keuken heeft waar u met enige regelmaat ruimte tekort komt.

4: Veelzijdig

Een composiet aanrechtblad bevat natuursteen. Dit geeft het zijn natuurlijk en unieke uitstraling. Het is wel belangrijk om te beseffen dat het verder een technisch product is. Echter, juist door het productieproces erachter, zijn composiet aanrechtbladen verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, diktes en randafwerkingen. U kunt kiezen tussen bijvoorbeeld gepolijst, gebrand of gezoet. Ook qua kleur zijn er enorm veel mogelijkheden.

5: Duurzaam

Een composiet aanrechtblad is, met al deze eigenschappen gecombineerd, een bijzonder duurzaam aanrechtblad. Hierdoor gaat een dergelijk aanrechtblad lang mee en is het dus een ware lange termijn investering. Dit maakt het ook meteen een milieuvriendelijke optie voor uw interieur. U hoeft uw aanrechtblad immers minder snel te vervangen.

Meer weten over een composiet aanrechtblad?

Wilt u graag meer weten over een composiet aanrechtblad en de voordelen ervan? Heeft u interesse in een dergelijk aanrechtblad en wilt u daar meer over weten? Bel ons dan gerust op 0252-533777 of stuur een e-mail naar info@stonevisions.nl.