• 30 jaar ervaring
  • Vakkundige installatie
  • Persoonlijk contact
  • Uitstekende service
  • 400 m2 showroom

Dit zijn de 5 voordelen van Belgisch hardsteen

Terug naar overzicht
Vloeren - Belgisch Hardsteen

5 voordelen van Belgisch hardsteen

Belgisch hardsteen is een natuurlijke en compacte kalksteen soort uit België. U herkent de steensoort aan de blauw-grijsachtige kleur. Belgisch hardsteen is er hard en dicht. Hierdoor heeft deze soort natuursteen erg veel voordelen die het een hoogwaardig product maken. Stone Visions vertelt u hier dan ook graag meer meer over. Dit zijn de 5 voordelen van Belgisch hardsteen.

Ruim toepasbaar

Belgisch hardsteen is erg populair. Dat is vooral omdat het zo ruim toepasbaar is. Het kan dan ook in een boel afmetingen worden bewerkt. U kunt de steensoort gebruiken voor bijvoorbeeld dorpels, betegeling, vensterbanken, keukenbladen, wastafels en sierlijke onderdelen van uw woning of pand. Belgisch hardsteen is daarnaast bestand tegen vorst én dooi. Hierdoor kunt u het ook prima buiten uw woning of pand gebruiken.

Eenvoudig in onderhoud

Belgisch hardsteen is, bij normaal gebruik, eenvoudig in onderhoud. Belgisch hardsteen is wel gevoelig voor bijtende stoffen en vooral zure middelen. Daarom is het raadzaam om het goed te behandelen met de juiste middelen. Schoonboenen met wat lauwwarm water en een zachte spons is vaak al voldoende.

Duurzaam

Belgisch hardsteen is een harde steensoort. Zo hard dat het bijna niet kan scheuren en een heel mensenleven meegaat. Let er wel op dat het wel kan krassen in de tussentijd. U doet er dan ook goed aan om zorgzaam met deze vloer om te gaan. Zo houdt u deze mooi en glanzend. Zo houdt u altijd de unieke en chique stijl van de vloer van Belgisch hardsteen in huis.

Unieke uitstraling

Belgisch harsteen is een prachtige soort steen die uw ruimte een natuurlijke look geeft. Vooral voor de badkamer of voor de keuken is deze ideaal en stijlvol. Omdat het een levendige vloer is, zorgt deze ook voor een levendig effect in huis. Als uw ruimte ooit saai was, is deze dat na het leggen van een Belgisch hardsteen vloer zeker niet meer.

Chique indruk

In het verlengde van de unieke uitstraling, gaan we hier nog even in op de chique indruk die u ermee wekt. Een natuursteen vloer, zoals een Belgisch hardsteen vloer, wekt altijd een chique indruk. Prachtig om bijvoorbeeld in de hal te hebben waar mensen binnenkomen. U wekt er meteen een goede indruk mee op uw gasten.

Meer weten? Neem contact op met Stone Visions

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met Belgisch hardsteen? Neem gerust contact met ons op. Bel naar 0252-533777 of stuur een e-mail naar info@stonevisions.nl.