• 30 jaar ervaring
  • Vakkundige installatie
  • Persoonlijk contact
  • Uitstekende service
  • 400 m2 showroom

Haal luxe in uw badkamer met onze natuursteen materialen

Terug naar overzicht
badkamers-projecten

Luxe in uw badkamer met natuursteen materialen

Haal luxe in uw badkamer met onze natuursteen materialen. Als er één manier is om van een ‘standaard badkamer’ een oogstrelend feest van pracht en praal te maken, dan is het wel met natuursteen materialen. Met natuursteen kunt u namelijk een boel stijlvolle kanten op. Stone Visions vertelt u in dit artikel graag meer over hoe u luxe in uw badkamer kunt halen met natuursteen materialen.

Het belang van een stijlvolle badkamer

Als we denken aan belangrijke ruimtes in huis dan denken we vaak al snel aan de woonkamer, eetkamer, keuken en de slaapkamer. De badkamer wordt hier nog wel eens onterecht vergeten. We spenderen namelijk niet alleen aardig wat tijd in de badkamer, het is ook de eerste plek die we ’s ochtends na het opstaan bezoeken om ons op te frissen en klaar te maken voor de dag. ’s Avonds is het de laatste plek die we bezoeken voordat we van een welverdiende nachtrust gaan genieten. Door uw badkamer volledig in stijl te maken met natuursteen, zorgt u ervoor dat u de dag goed begint én goed afsluit.

Soorten natuursteen

Als het aankomt op natuursteen dan kunt u een boel kanten op. Er zijn namelijk verschillende soorten natuursteen, zoals diverse soorten marmer, graniet, Belgisch hardsteen, Chinees hardsteen en nog veel meer. Allemaal hebben ze hun eigen uitstraling, kleuren en sfeer. Zo is er dus voor ieder wat wils. Het fijne van natuursteen is ook dat elk stukje ervan 100% uniek is. Als u uw badkamer voorziet van bijvoorbeeld marmeren wastafels of een vloer van Belgisch hardsteen, maakt u uw badkamer ook meteen volledig uniek!

Voordelen van natuursteen

Met natuursteen voor uw badkamer haalt u sowieso dus al veel voordelen in huis. Met natuursteen van Stone Visions, haalt u nog meer voordelen in huis. We lichten er hier een paar voor u uit:

  • Natuursteen zorgt voor een luxe en stijlvolle uitstraling!
  • Natuursteen elementen kunnen bij zowel een klassieke als moderne badkamer
  • Natuursteen is duurzaam, goed te onderhouden en gaat jaren mee
  • Natuursteen is in allerlei kleuren, vormen en soorten te krijgen
  • Diverse snijmogelijkheden en legpatronen zijn mogelijk

Meer weten? Neem contact op met Stone Visions

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met natuursteen badkamers? Neem gerust contact met ons op. Bel naar 0252-533777 of stuur een e-mail naar info@stonevisions.nl.