• 30 jaar ervaring
  • Vakkundige installatie
  • Persoonlijk contact
  • Uitstekende service
  • 400 m2 showroom

Kies voor een nieuwe keuken van keramiek

Terug naar overzicht
Keukenbladen-keramiek

Voordelen van het kiezen voor een nieuwe keuken van keramiek

Wilt u uw woning een make-over geven? Is het daarbij ook tijd voor het restylen van de keuken? In dat geval: kies voor een nieuwe keuken van keramiek. De keuken is vaak het hart van uw woning. Het is waar eten wordt bereid en het is voor veel mensen en gezinnen de plek waar ook gegeten wordt. De keuken tot een eigen plek maken is dan ook essentieel voor een optimaal woongenot. In dit blog vertelt Stone Visions u graag meer over de voordelen van een nieuwe keuken van keramiek.

Keukenblad van keramiek

Als er iets belangrijk is voor de uitstraling van uw keuken, dan is het wel uw keukenblad. Of u nu een robuuste, moderne of chique uitstraling wil: met keramiek kunt u alle kanten op. U kunt gaan voor keramiek met een betonlook of met een prachtige marmerlook. Waar marmer bijvoorbeeld wat meer onderhoud nodig heeft en sneller krassen krijgt, heeft u daar met keramiek geen last van. Omdat het kras- en onderhoudsarm is, kunt u zorgeloos aan uw keramische keukenblad naar wens werken.

Keukenvloer van keramiek

De vloer is dé verbindende factor in zo’n beetje elke ruimte, en de keuken is zeker geen uitzondering op die regel. De keramische vloertegels van Stone Visions worden met geavanceerde machines voorzien van de meest prachtige en niet van echt te onderscheiden kleuren en structuren. Zo krijgt u altijd een vloer naar wens. Daarnaast heeft een keramische vloer een bijzonder lage porositeit. Daardoor maken vlekken en vuil weinig kans om erin te trekken. Tot slot is keramiek ook kras- , slijt- en vorstbestendig.

Keramische wandtegels

Een keukenvloer van keramiek heeft dus een boel voordelen. Deze voordelen gelden ook voor een keramische vloer in bijvoorbeeld uw woon- of slaapkamer. Maar keramische tegels zijn ook ideaal als wandafwerking. De laatste jaren zijn wandtegels van keramiek in de woonkamer een heuse trend, maar in de keuken zijn wandtegels ook nog altijd reuze populair. U bezorgt uw keuken met keramische wandtegels een prachtige unieke uitstraling naar wens in welk legpatroon u dan ook wil.

Meer weten? Neem contact op met Stone Visions

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van keuken keramiek? Neem gerust contact met ons op. Bel naar 0252-533777 of stuur een e-mail naar info@stonevisions.nl.