• 30 jaar ervaring
  • Vakkundige installatie
  • Persoonlijk contact
  • Uitstekende service
  • 400 m2 showroom

Een marmeren vloer staat prachtig!

Terug naar overzicht
vloeren-projecten

Prachtige marmeren vloer in huis

Voor een unieke uitstraling in huis raadt Stone Visions een marmeren vloer aan. Een marmeren vloer staat prachtig! Door te kiezen voor natuursteen haalt u een stukje natuur in huis. Geef uw ruimte een luxe uitstraling. De marmeren vloeren van Stone Visions passen in de woonkamer, keuken en in de badkamer. In dit blog vertellen wij u meer over de vele voordelen van marmeren vloeren. Lees nu snel verder!

Marmer en kleuren

Als eerst leggen wij u uit wat marmer precies is. Marmer is een natuursteen dat is gevormd uit kalksteen. Marmer komt oorspronkelijk uit Griekenland en in het Grieks betekent het ‘glanzende steen’. Marmer is voornamelijk in het wit, grijs, rood of roze te vinden. Afhankelijk van uw voorkeuren en interieur kiest u de kleur die het beste u past. Op het moment zijn de witte en zwarte marmeren vloer het populairst. Zoekt u een unieke uitstraling? Dan zijn een rode of roze marmeren vloer de kleuren die u zoekt!

Voordelen van marmeren vloer

De marmeren vloeren van Stone Visions hebben diverse voordelen. Wij belichten de belangrijkste hieronder voor u uit:

  • Een marmeren vloer straalt luxe uit, zorg voor een stijlvolle uitstraling!
  • Een marmeren vloer past bij zowel een klassiek als modern interieur
  • Marmer is toepasbaar in verschillende ruimtes: woonkamer, badkamer en keuken
  • Marmer is duurzaam, goed te onderhouden en gaat jaren mee
  • Marmer vloeren zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar
  • Diverse snijmogelijkheden en legpatronen mogelijk

Hoge slijtvastheid van marmer

Zoals u kunt lezen heeft een marmeren vloer veel voordelen. Een ander groot voordeel dat wij graag uit willen lichten is het feit dat marmer een hoge slijtvastheid heeft. Wanneer u voor marmer kiest, dan kiest u voor een duurzaam materiaal dat lang meegaat. Marmer is dus stevig en slijt niet snel, ideaal voor wanneer u een druk huishouden hebt! Marmer verliest na enige tijd zijn glans, maar gelukkig is dat makkelijk en snel op te lossen door het te laten polijsten door experts! Door het marmer te polijsten krijgt de steen haar glans weer terug.

Marmer en onderhoud

Wilt u graag een marmeren vloer in uw badkamer? Ook dat kan! Veel natuurstenen vloeren zijn niet geschikt voor vochtige ruimtes, maar gelukkig geldt dit niet voor marmer. Let er wel op dat u marmer op de juiste manier onderhoudt. De natuursteen vraagt namelijk om een specifiek onderhoud. Gebruik hierbij geen azijn of klassieke schoonmaakproducten. U kunt het beste een specifieke reiniger voor natuursteen gebruiken voor het beste resultaat! Ook is het verstandig om marmer van tijd tot tijd te laten behandelen door professionals. Zaken zoals zand en vuil kunnen uiteindelijk voor krassen zorgen in het natuursteen. Laat daarom uw mooie vloer op tijd behandelen. Na afloop kunt u weer een lange tijd genieten van de prachtige glans!

Meer informatie? Neem contact op met Stone Visions

Wilt u meer informatie over een marmeren vloer? Neem gerust contact met ons op. Bel naar 0252-533777 of stuur een e-mail naar info@stonevisions.nl.