• 30 jaar ervaring
  • Vakkundige installatie
  • Persoonlijk contact
  • Uitstekende service
  • 400 m2 showroom

Luxe keuken? Kies dan een marmer aanrechtblad

Terug naar overzicht
keukenbladen-projecten

Waarom een marmer aanrechtblad past bij een luxe keuken

Marmer aanrechtblad voor een luxe keuken? Zoals een keuken met de meest geavanceerde apparatuur? En een keuken met een prachtige kraan en kastjes met perfect passende handgrepen? Weet dan dat een marmer aanrecht hier heel goed bij past! Een marmer aanrecht laat uw keuken nog chiquer en exclusiever ogen. Het geeft uw luxe keuken net dat beetje extra allure. Lijkt het u ook wel wat om uw maaltijden te bereiden op een schitterend marmer aanrecht? Lees dan snel verder, want Stone Visions vertelt u graag meer over een marmer aanrecht in combinatie met een luxe keuken.

De voordelen van een marmer

Een marmer aanrechtblad geeft uw keuken niet alleen een luxe uitstraling. Marmer heeft namelijk nog veel meer voordelen. Zo is het bijvoorbeeld een zeer sterk gesteente, dat uw hele leven lang meegaat. U kunt dus lang van een marmer aanrecht genieten. Marmer is dan ook zeer slijtvast en krasvast. Dat maakt dat marmer ideaal is voor een aanrechtblad. Marmer is wel licht poreus. Daarom wordt het marmer gepolijst en geïmpregneerd, voordat het in uw keuken geplaatst wordt. Hierdoor wordt het marmer aanrecht waterafstotend, waardoor vocht minder snel kan doordringen en het aanrechtblad minder gevoelig is voor vlekken.

Keuze uit exclusieve en klassieke marmersoorten

Wilt u een marmer aanrechtblad voor uw luxe keuken? Dan kunt u kiezen uit verschillende soorten. Zo zijn er klassieke marmersoorten, zoals Arabescato, Bianco Carrara, Calacatta en Statuario Venato, maar ook exclusieve marmersoorten, zoals Bronze Armani, Tempory Brown, Nero Portoro, Mistic Brown en meer. Een marmer aanrecht is dan ook in verschillende kleuren te verkrijgen. U vindt ongetwijfeld een marmer dat aan uw wensen voldoet en bij uw luxe keuken past.

Marmer aanrechtblad onderhouden

Marmer is een natuursteen. Dat betekent dat goed onderhoud noodzakelijk is om het marmer aanrechtblad in uw luxe keuken mooi te houden. Een marmeren aanrechtblad moet goed schoon en droog gehouden worden. Alleen zo blijft het marmer in topconditie. Omdat marmer een kalkhoudend gesteente is, mag u geen ontstoppingsmiddelen, bleekmiddelen of ontkalkingsmiddelen gebruiken. Deze kunnen het marmer aantasten. Wilt u advies over het onderhouden van een marmer aanrecht? Dan kunt u bij ons terecht. Wij hebben zeer veel kennis en expertise op dit gebied en vertellen u graag hoe u uw marmer aanrechtblad goed kunt verzorgen.

Meer informatie? Neem contact op met Stone Visions

Wilt u meer informatie over een marmer aanrecht? Of over de mogelijkheden van een marmer aanrecht in uw luxe keuken? Neem gerust contact met ons op. Bel naar 0252-533777 of stuur een e-mail naar info@stonevisions.nl.