• 30 jaar ervaring
  • Vakkundige installatie
  • Persoonlijk contact
  • Uitstekende service
  • 400 m2 showroom

Stone Visions: ‘Expert visie op natuursteen’

Terug naar overzicht
Keukenbladen-natuusteen

De mogelijkheden van natuursteen winkel Stone Visions

Stone Visions is dé specialist op het gebied van natuursteen. We gaan graag op zoek naar een passende oplossing voor onze klanten. Met al meer dan 30 jaar ervaring weten we welke materialen bij de vraag van de klant passen. We weten wat wel kan, maar ook wat niet kan. En we bieden eindeloos veel mogelijkheden aan. Bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is bij Stone Visions? En wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder.

Verschillende natuursteen producten

Wij hebben verschillende natuursteen producten voor u. Zo kunt u bij ons terecht voor natuursteen:

  • Vloeren
  • Aanrechtbladen
  • Badkamers

Natuursteen vloeren

Natuursteen is duurzaam, tijdloos en exclusief. Dat maakt dat natuursteen prachtig is als vloer. U heeft daarbij de keuze uit verschillende soorten natuursteen. Zo kunt u een vloer nemen van Belgisch hardsteen, crema marfil, exclusieve marmers, klassieke marmers of keramiek. Zo is er voor iedere interieurstijl wel een mooie natuurstenen vloer te vinden.

Natuursteen aanrechtbladen

Natuursteen aanrechtbladen zijn een verrijking voor iedere keuken! Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een aanrechtblad van marmer, dit is dé trend van het moment. Hierbij moet u wel weten dat marmer een kalkhoudend gesteente is en daardoor gevoelig is voor zuren. Maar u kunt ook kiezen voor een aanrechtblad van graniet. Een aanrechtblad van graniet is sterk, stootvast, slijtvast, snijvast, krasbestendig en hittebestendig. Het aanrechtblad breekt, scheurt, slijt of verkleurt dus niet. Waar u ook voor kiest, een natuursteen aanrechtblad geeft elke keuken karakter en een unieke uitstraling. Zowel moderne als nostalgische keukens.

Natuursteen badkamers

Natuursteen badkamers zijn uitermate geschikt voor als u in alle luxe wil vertoeven. Want de natuurlijke en rijke uitstraling van natuursteen geeft uw badkamer een exclusief karakter. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende soorten, kleuren en afwerkingen. Zo kunt u een standaard formaat tegel nemen, maar ook een badkamer inclusief wastafels en badrand geheel opgebouwd uit grote platen. Elk idee is tot leven te brengen! Al helemaal met de hulp van natuursteen expert Stone Visions.

De expert in natuursteen

Omdat wij een expert visie op natuursteen hebben, begeleiden we het proces graag van begin tot eind. Dat betekent dat we u helpen met het uitzoeken van geschikte natuursteen vloeren, aanrechtbladen of badkamers, maar ook aan de slag gaan om het natuursteen te plaatsen en u advies geven over het onderhoud. Met onze hulp kunt u nog jaren genieten van uw natuursteen.

Bezoek onze natuursteen winkel

Stone Visions beschikt als natuursteen winkel over een ruime showroom met een divers assortiment. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Maak dan een afspraak om onze showroom te bezoeken. Bel naar 0252-533777 of stuur een e-mail naar info@stonevisions.nl. Heeft u vragen? Of wilt u graag wat meer informatie? Neem ook dan gerust contact op.