• 30 jaar ervaring
  • Vakkundige installatie
  • Persoonlijk contact
  • Uitstekende service
  • 400 m2 showroom

Dit zijn de typische kenmerken van een Crema Marfil vloer

Terug naar overzicht
Vloeren-Crema-Marfil

De typische kenmerken van een Crema Marfil vloer

Wilt u graag een vloer met een elegante, luxe uitstraling? Een vloer die tijdloos is? En een vloer waarmee u uw huis exclusief in sfeer verhoogt? Dan is een Crema Marfil vloer echt iets voor u! Crema Marfil is een bijzondere Spaanse marmersoort die pure klasse in uw woning brengt. Daarbij heeft Crema Marfil een aantal typische kenmerken. En ook heel wat voordelen. Over deze ‘geheimen’ vertellen wij u graag meer.

De marmersoort Crema Marfil

Voordat we ingaan op de typische kenmerken van een Crema Marfil vloer en de voordelen ervan, vertellen we u eerst graag wat meer over de marmersoort zelf. Crema Marfil is een gele/beige marmersoort afkomstig uit Spanje. Het heeft een rijke en luxe uitstraling met een warme tint, egale structuur en rustige adering. Dat maakt een Crema Marfil vloer geschikt voor zowel een modern als klassiek interieur.

Typische kenmerken

Een Crema Marfil vloer heeft een aantal typische kenmerken. Zo is deze marmersoort geen gemakkelijk materiaal. Het is namelijk niet vorstbestendig en daarmee niet geschikt voor gebruik buiten. Ook is het zeer zuurgevoelig. U kunt wel natte ruimtes voorzien van een Crema Marfil vloer. Wij helpen u graag het juiste materiaal voor uw wensen te kiezen.

De voordelen van een Crema Marfil vloer

Een Crema Marfil vloer zorgt dus voor een elegante, tijdloze en luxe uitstraling. Het is namelijk een decoratieve steensoort die van nature luxe en warmte uitstraalt. U kunt een Crema Marfil vloer uitstekend combineren met andere materialen en woonstijlen. Crema Marfil is namelijk verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten en prijsklassen en het materiaal is geschikt voor maatwerk en uiteenlopende toepassingen en afwerkingen. Zo kunt u Crema Marfil vloeren krijgen in een gepolijste of gezoete uitvoering. Een gepolijste afwerking geeft de steen meer diepte en brengt daarmee de adering en kleur optimaal tot leven. Heeft u liever een matte crème uitstraling die lichter oogt? Dan is een gezoete afwerking voor u een goede keuze.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Waar u ook voor kiest, u profiteert altijd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding dankzij de eigen groeves van de Crema Marfil vloer. U haalt hiermee altijd een unieke en exclusieve vloer in huis, omdat geen twee stenen hetzelfde zijn. Ook kunt u lang van de vloer genieten, want Crema Marfil is bijzonder duurzaam en slijtvast. Genoeg voordelen dus!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan een afspraak

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van een Crema Marfil vloer? Plan dan een afspraak met de specialisten van Stone Visions. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Bel dan gerust naar 0252-533777 of stuur een e-mail naar info@stonevisions.nl.