• 30 jaar ervaring
  • Vakkundige installatie
  • Persoonlijk contact
  • Uitstekende service
  • 400 m2 showroom

Marmeren vloer, een luxe uitstraling

Terug naar overzicht
Vloeren - exclusieve marmers

Een chique vloer van marmer

Wilt u een nieuwe vloer laten plaatsen? Kies dan voor een mooie vloer van marmer. Marmeren vloeren hebben een luxe uitstraling en staan prachtig in uw interieur. Bij Stone Visions weten we alles van verschillende soorten natuursteen. Wanneer u op zoek bent naar een chique vloer van marmer, dan bent u bij ons dus aan het juiste adres. Wilt u meer weten over marmeren vloeren? Lees dan snel verder!

Wat is marmer?

Het woord marmer is afgeleid van het Griekse marmaros. Dit betekent letterlijk: glanzende steen. Marmer is dan ook een relatief glanzende natuursteensoort. Marmer ontstaat wanneer kalksteen gedurende een lange tijd enorme verschillen in temperatuur en druk ondergaat. Dit mooie materiaal is tegenwoordig razend populair bij interieurstyling. Er worden bijvoorbeeld tegels van gemaakt voor op de vloer. Ook kan marmer verwerkt worden tot wastafel, aanrecht of tafelblad. Marmer is dus niet alleen mooi, maar ook nog eens zeer veelzijdig.

De voordelen van marmeren vloeren

Twijfelt u nog of u marmeren vloeren wilt laten leggen? Laat u dan overtuigen door de volgende voordelen:

  • Iedere marmeren vloer is uniek
  • Marmer is robuust
  • De vloeren zijn duurzaam
  • Goed te combineren met vloerverwarming
  • Kleine krasjes vallen nauwelijks op

Marmer onderhouden

Wilt u zo lang mogelijk genieten van de luxe uitstraling van marmeren vloertegels? Dan is het wel zaak om de vloer op de juiste manier te onderhouden. Voor de alledaagse schoonmaak is het vaak al voldoende om de vloer stofvrij te maken. Gebruik hiervoor een zachte bezem. Wilt u de vloer reinigen met water? Voeg dan een klein scheutje schoonmaakmiddel nodig dat geschikt is voor marmer. Vermijd bijtende en schurende producten en schoonmaakmiddelen met een hoge zuurgraad.

Luxe marmeren vloer laten leggen

Het leggen van een marmeren vloer is een specialistisch klusje. Gelukkig kunnen we u bij Stone Visions helpen met het plaatsen van marmeren vloeren. Bekijk ons aanbod online of kom langs in de showroom. Ook kunnen we u adviseren over het juiste onderhoud. Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen over het plaatsen van marmeren vloeren? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0252-533777 of door een mail te sturen naar info@stonevisions.nl. U kunt ook het online contactformulier invullen.