• 30 jaar ervaring
  • Vakkundige installatie
  • Persoonlijk contact
  • Uitstekende service
  • 400 m2 showroom

Marmeren tegels bekijken in Hillegom

Terug naar overzicht
vloeren-projecten

De mooiste marmeren tegels bekijken in Hillegom

Overweegt u een marmeren vloer in huis te nemen? Dat begrijpen we bij Stone Visions maar al te goed, want marmeren tegels verrijken iedere ruimte. Ze zorgen voor een onvergelijkbare elegante uitstraling. Maar voordat u een marmeren vloer gaat kopen, zult u eerst moeten nadenken over het soort marmer, de kleur en de afwerking. Want er zijn verschillende opties mogelijk. In onze showroom kunt u marmeren tegels bekijken in Hillegom. Zo heeft u direct een indruk van de verschillende vloeren en kunt u een vloer kiezen die bij u past.

Eigenschappen van marmer

Als u bij ons marmeren tegels komt bekijken in Hillegom, zult u zien dat er zeer veel variaties in soorten en kleuren zijn. En dat is niet het enige eigenschap van marmer. Marmer staat bekend om een hoge slijtvastheid. Ook is marmer goed te polijsten en te combineren met vloerverwarming. Maar wat ook belangrijk is om te weten, is dat marmeren tegels niet goed bestand zijn tegen zuren. Daarnaast is marmer onbehandeld erg gevoelig voor vlekken.

Toepassingen van marmeren tegels

Het mooie van een marmeren vloer is dat u deze in vrijwel iedere ruimte kunt toepassen. Marmeren tegels worden vaak in de keuken gebruikt, maar ook in de badkamer als wandtegel is marmer erg populair. En wat dacht u van de woonkamer? Ook daar past een marmeren vloer uitstekend. Benieuwd welke soorten marmer het best bij welke ruimte passen? Wij vertellen u er graag meer over als u marmeren tegels komt bekijken in Hillegom.

3 soorten marmeren tegels bekijken in Hillegom

Als u in onze showroom marmeren tegels komt bekijken in Hillegom, vindt u drie verschillende soorten marmer. Deze soorten zijn in verschillende kleuren, afwerkingen en stijlen verkrijgbaar. Kortom: het aanbod is reuze! De 3 soorten marmeren tegels die u bij ons kunt kopen, zijn:

  • Klassiek marmer. Deze marmeren tegels passen bij elk interieur. Van modern tot industrieel en uiteraard ook klassiek. De vloer vormt met een uitgesproken adering van grijs, bruin, zwart, wit of crème een perfecte basis voor uw inrichting.
  • Crema Marfil (Spaans marmer). Wat deze marmeren tegels kenmerkt, is dat ze klasse en elegantie uitstralen. De tegels zijn egaal van structuur, hebben een warme tint en de adering is rustig. De kleur van deze marmeren tegels is geel/beige.
  • Exclusief marmer. Marmeren tegels van exclusief marmer zorgen voor een grandioze make-over in uw woning. U heeft de keuze uit een enorm scala kleuren, afwerkingen en maatvoeringen. Er is dus altijd een vloer die bij uw smaak en wensen past.

Kom langs in onze showroom

Om marmer tegels in Hillegom te bekijken, kunt u het best langskomen in onze ruime showroom. Wilt u meer weten over marmeren tegels? Of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar a href=tel:0252533777>0252-533777 of door een mail te sturen naar info@stonevisions.nl.